Poliția este în alertă maximă, după ce bunica unei fetițe de 11 ani a reclamat faptul că aceasta a fost răpită din fața casei de patru bărbați și o femeie, care au băgat-o într-o mașină și au demarat în trombă, către o direcție necunoscută.

„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei minore, respectiv MICLESCU ANA MARIA, în vârstă de 11 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, la domiciliul minorei situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Căzăneşti, s-ar fi prezentat 4 bărbaţi şi o femeie, care au luat-o cu un autoturism, plecând cu aceasta într-o direcţie necunoscută”, a transmis, joi, Poliţia Romănă.

Sursa citată a precizat că, întrucât minora nu a revenit la domiciliu, acesta neavând  telefon asupra ei, bunica minorei a alertat poliţiştii.

„S-a declanşat mecanismul «Alertă răpire copil», constituindu-se celula de criză. Au fost declanşate ample căutări, mai multe echipaje din judeţ efectuând verificări, în vederea depistării minorei”, a mai transmis Poliţia.

Semnalmente: ochi albaştri, păr şaten, lung.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu blugi albaştri, cu o geacă neagră şi cizme negre.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Poliţiştii anunţă, de asemenea, că suspect în cauză este un bărbat de 49 de ani care circulă cu un Audi negru.