Acuzat de un consilier PSD că ar ține elevii în containere pentru șpagă, deși școlile sunt renovate, primarul Sectorului 6 a declarat că se așteaptă ca respectivul să apeleze la minciuni similare și în campania electorală, așa cum ar fi făcut și la alegerile precedente, când ar fi plătit jurnaliști specializați în acțiuni de kompromat.

„Sluga rechinilor imobiliari, un consilier general PSD, un mincinos sinistru, mă acuză de faptul că nu am dat în funcțiune școlile pe care le-am reabilitat în Sectorul 6 și că ținem copiii în containere pentru șpagă.

Această slugă, îmbogățită peste măsură în mandatul PSD la Primăria Sectorului 6, a fost administrator public și șeful ADPDU Sector 6.

V-am mai spus, ticăloșii nu au de ce să se ia și vor inventa, vor veni cu tot felul de minciuni și mizerii inventate.

Da! Școlile sunt gata și arată excelent. Copiii sunt încă în construcțiile modulare pentru că nu am făcut deocamdată recepția. Dar nu este frig, ci sunt condiții bune, la fel ca în orice clasă dintr-o clădire clasică.

Am decis să mutăm copiii în vacanța de iarna, luna viitoare. Deja, cei de la Administrația Școlilor Sector 6, au demarat procedurile pentru recepție.

Este vorba despre 7 școli și despre MII DE COPIII care învățau în niște clădiri cu structura de rezistentă afectată. Ținuți tot de el, pe când era administrator public, în școli nesigure. Oricând s-ar fi putut întâmpla o tragedie, și nu poți aduce copiii în școală înainte de recepție! Sunt părinte și conștiința nu m-a lăsat să trec nepăsător peste o așa problemă.

Sluga nu a făcut măcar o expertiză pe risc seismic când era la butoane, acum vine și acuză! A ținut copiii în școli nesigure. Da, lucrările au durat mai mult pentru ca între timp le-am și CONSOLIDAT. În acest context ne-am mișcat chiar repede!

Efortul logistic a fost uriaș. Ar fi fost iresponsabil să mutam copiii într-un weekend.

Bun! Această slugă îmbogățită, cât a fost la conducerea Sectorului 6, a mai venit și în trecut cu alte minciuni. Le-a plasat pe bani la site-urile compromat, că atât poate, și la acest nivel a decăzut PSD Sector 6 de când sluga e pe cai mari.

De ce îi răspund acum? Pentru că postarea lui a fost preluată de către o agenție de presă (care nu a catadicsit să ia un punct de vedere), iar câteva publicații de presa (nu doar site-urile compromat) au luat-o cu copy/pase fără să o verifice, fără sa ia un punct de vedere.

În ziua de azi oricine poate acuza de orice pe oricine. Hoțul strigă „hoții”, iar site-urile compromat îi dau o portavoce. Apoi știrea „scapă” pe o agenție și ajunge într-o redacție respectabilă care o repetă.

Va fi o campanie murdară, vor minți si vor aduce acuzații false”, a scris Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, pe pagina sa de Facebook.