F.Charm, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, supranumit „Eminescu contemporan”, pare că și-a găsit jumătatea, după despărțirea dureroasă de femeia pe care dorea să o ducă în fața altarului.

F.Charm, pe numele real Bogdan Florin Vlăsceanu, iubește din nou, iar Yeet.ro prezintă dovada supremă: artistul a fost filmat în pat, de noua lui parteneră, cântăreața Alma D., care a făcut totul public, pe un site de socializare. Postarea se dorea a fi una banală, menită să stârnească hohote de râs, însă faptul că cei doi erau în pat, și nu în studio, ca de obicei, demonstrează că cei doi nu mai sunt doar colegi.

F.Charm este pe piața muzicală românească de două decenii, versurile sale atingând sufletul a milioane de fani. Denumit „Eminescu contemporan”, F.Charm ne face părtași prin poeziile sale la un manifest împotriva superficialității, a lăcomiei și a tot ce e nociv în societate, îndemnându-ne să ne întoarcem la ceea ce autorul consideră esențial pentru o viață împlinită: spiritualul.

În videoclipul de mai jos al lui F.Charm apare fosta iubită, prezentatoarea TV Ștefania Duca.

„Dacă evoluția înseamnă pierderea dragostei, pierderea valorilor morale, a bucuriei izvorâte din lucruri aparent neînsemnate și înstrăinarea față de credință, atunci prefer să trăiesc în trecutul catalogat de o turmă superficială drept învechit și înapoiat. Decât să mă integrez în mulțime doar ca să le fac pe plac altora, mai bine rămân pe veci Oaia Neagră!” – F.Charm.