Unul dintre cei mai bătăioși concurenți ai emisiunii Survivor de la Pro TV este ținut în pușcărie de judecători, fiind considerat un „războinic” extrem de periculos.

Judecătorii au decis să îl țină în spatele gratiilor pe Alin Chirilă, „războinicul” acuzat de violare de domiciliu, răpire, amenințare și loviri și alte violențe.

Luptătorul MMA Alin Chirilă, fost concurent la Survivor, emisiunea-fenomen difuzată de Pro TV, este acuzat de fapte extrem de grave: violare de domiciliu, lipsire de libertate, amenințare, loviri și alte violențe și influențarea declarațiilor.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor. Dispune arestarea preventivă a inculpaților: – Chirilă Alin, cetățean român, cunoscut fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de: violare de domiciliu (faptă comisă în data de 17.12.2023, pers. văt. Zontea Lucian-Luță), lovire sau alte violențe, (faptă comisă în data de 17.12.2023 – cinci acte materiale, pers. văt. Zontea Lucian-Luță); lipsire de libertate în mod ilegal (faptă comisă în data de 17.12.2023, pers. văt. Zontea Lucian-Luță), amenintare (faptă comisă în data de 17.12.2023), amenintare (faptă comisă în data de 18.12.2023, pers. văt. Zontea Lucian-Luță), influențare a declarațiilor (fapta comisă în data de 17.12.2023), tulburare a ordinii și liniștii publice (fapta comisă în data de 17.12.2023), tulburare a ordinii și liniștii publice (fapta comisă în data de 18.12.2023), toate cele opt fapte cu aplic. art. 38 alin. (1) şi (2) din C. pen, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.12.2023, până la data de 21.01.2024, inclusiv; – Chirilă Ionuț-Viorel cetăţean român, cunoscut ca având antecedente penale), cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu (faptă comisă în data de 17.12.2023, pers. văt. Zontea Lucian-Luță) și lipsire de libertate în mod ilegal (faptă comisă în data de 17.12.2023, pers. văt. Zontea Lucian-Luță), ambele cu aplicarea art.38 alin. (1) din C. pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.12.2023, până la data de 21.01.2024, inclusiv”, au decis judecătorii, în dosarul în care „războinicul” de la Survivor Alin Chirilă este acuzat de fapte extrem de grave.

Alin Chirilă a contestat măsura preventivă, însă Tribunalul Galați i-a respins cererea: „Respinge ca nefondate contestațiile inculpaţilor Chirilă Alin şi Chirilă Ionuţ Viorel împotriva încheierii de ședință nr. 66/23.12.2023 pronunțată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Tg. Bujor. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă pe contestatorii inculpaţi la plata sumei de câte 50 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”.

Alin Chirilă, războinicul de la Survivor România 2023 a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a părăsit Survivor România 2023 după trei luni și jumătate și a vorbit despre potențialul câștigător al reality-show-ului de la Pro TV.
Anul trecut, după ce a revenit din Republica Dominicană, fostul Războinic a mărturisit pentru Playtech că regretă că a avut încredere în anumiți colegi, a căror intenție a fost aceea de a-l înlătura de la Survivor România 2023. Amintim că, în aprilie 2023, după numeroasele controverse și conflicte în care a fost implicat, concurentul a primit votul de blam al publicului și a părăsit competiția.

Ultimele zile au fost tensionate din cauza certurilor cu colegii, dar în același timp, încercam să profit de clipele frumoase trăite pe insulă, în special, apusurile de soare care erau fenomenale. (…) Greșeala mea a fost că am avut încredere în oamenii care în față îmi vorbeau frumos și pe la spate aruncau cu vorbe urâte în mine. Și faptul că am fost un adversar puternic, asta i-a făcut pe ei să se gândească la o strategie să mă scoată afară din concurs”, a mărturisit Alin Chirilă, la momentul respectiv.

Survivor este, conform wikipedia.org, un program de televiziune aparținând genului reality-show. Formatul a ajuns foarte popular și a fost preluat de mai multe televiziuni de pe suprafața globului. Survivor este o emisiune concurs, în cadrul căreia un grup de oameni este izolat în diverse locuri sălbatice și concurează între ei pentru bani și alte premii. Emisiunea folosește o eliminare progresivă, în fiecare episod concurenții votând pentru excluderea unuia dintre ei, până când în final rămâne un singur concurent care câștigă titlul de „Unic Supraviețuitor” și premiul în bani aferent. Formatul pentru aceasta emisiune a fost creat în 1992 de către Charlie Parsons și a fost utilizat pentru prima dată în Suedia în 1997 pentru emisiunea „Expedition Robinson”.