Vedeta Prima TV Cristi Brancu și-a lăsat fanii fără cuvinte, cu un film realizat la volan, în timp ce fiul său era pe bancheta din spate, fără centura de siguranță.

Deși legea este foarte aspră atunci când vine vorba despre live-uri la volan și despre siguranța minorilor, celebrul om de televiziune Cristi Brancu a decis să posteze un video în care apare filmând în timp ce șofează. Mai mult, în filmarea făcută la volan, Cristi Brancu îl prezintă și pe fiul său, care era pe bancheta din spate, pe mijlocul acesteia, fără a purta centura de siguranță.

Cristi Brancu nu circula cu viteză, însă legea este foarte clară atunci când vine vorba despre utilizarea dispozitivelor electronice în timpul mersului, întrucât din cauza unor asemenea acte de teribilism s-au produs sute de tragedii.

Potrivit Codului Rutier, utilizarea telefonului mobil în timpul condusului este o contravenție sancționată cu amendă în clasa a II-a, iar șoferii care încalcă această regulă riscă să primească între 6 și 8 puncte de amendă, ceea ce poate însemna o sancțiune de până la 1.320 de lei.

„Conducătorilor de vehicule le este interzisă folosirea telefoanelor mobile atunci când aceştia se află în timpul mersului, cu excepţia celor prevăzute cu dispozitive tip «mâini libere»”, prevede Codul Rutier.

Copiii cu o înălţime de peste 135 cm pot fi transportaţi în autovehicule echipate cu sisteme de siguranţă doar dacă poartă centuri de siguranţă pentru adulţi, reglate astfel încât să nu treacă peste zona gâtului sau feţei ori dacă sunt fixaţi sau prinşi cu ajutorul unui dispozitiv de fixare în scaun pentru copii instalat în autovehicul”, mai prevede legea.

foto: Prima TV

CV de vedetă

Conform Prima TV, Cristi Brancu și-a început cariera de jurnalist în 1991, când, la 18 ani, a publicat primul sau articol într-un supliment duminical al revistei “Viaţa Capitalei”.
În 1993 se naşte primul săptămânal monden din România, “VIP”, iar Cristi Brancu este secretar general de redacţie la 20 de ani. 2 ani mai târziu este numit redactor şef al revistei.Timp de 11 ani, între 1997 şi 2008 organizează, alături de echipa VIP, Superlativele VIP, prima mare gala de premiere a personalităţilor. Avea să devină prezentatorul şi organizatorul acestei gale anuale televizate, la care au participat toate personalităţile importante ale României. În 1999 publică prima carte, “Vânătorii de staruri”, despre media şi presa mondenă. În 2001 intră în radio în calitate de realizator Europa FM unde realizeaza o rubrica zilnică de ştiri şi o emisiune de week-end, “Vedete fără secrete”. 2007 este anul în care se lansează în TV cu emisiunea Agentul VIP. Din martie 2021 se alătură echipei PRIMA TV, in calitate de realizator al emisiunii Exclusiv VIP.Cristi Brancu este tată, pasionat de televiziune şi un prieten adevărat al vedetelor din România.