Digitalizare în stil mioritic, la Primăria Sectorului 4: persoanele cu handicap sunt îndemnate să depună online… dosarul cu șină! Și nu oricum, ci într-o aplicație care nici măcar nu funcționează!

La Primăria Sectorului 4, documentele care pot fi depuse online trebuie să fie însoțite de… dosar cu șină! Cel puțin, așa se precizează pe site-ul dgaspc4.ro ( https://dgaspc4.ro/servicii/evaluare-complex- ).

„După obţinerea anchetei sociale şi a factorilor de mediu dosarul cu şină conţinând documentele enumerate mai jos, împreună cu o nouă cerere-tip pentru evaluarea complexă şi încadrarea în grad de handicap se depune, de preferabil, prin intermediul aplicației informatice GHIȘEUL ONLINE sau la Serviciul Registratură din cadrul D.G.A.S.P.C. Sector 4 din Str. Enache Ion nr. 1 A, (program: luni – joi 08.30 – 16.00; vineri 08.30 – 13.30)”, se precizează pe site-ul amintit.

Interesant, Ghișeul Online nu funcționează, nici cu dosar cu șină, nici fără. Așa că, într-un final, plătitorii de taxe și impozite din Sectorul 4 sunt nevoiți să depună dosarul cu șină metalică în original, și nu în format digital, cum se recomandă pe site.