O petrecere la care participau artiștii Alex Velea, Antonia și Alina Eremia s-a transformat în scena unui măcel, după ce trei interlopi din clanul Fabian – soțul „vrăjitoarei” Sidonia – l-au tăiat cu macetele pe un rival.
Potrivit publicației ziarulamprenta.ro, un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dâmbovița în timpul unei petreceri la care participau Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. În cursul nopții de 10 spre 11 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

https://ziarulamprenta.ro/stirile-zilei/barbat-omorat-cu-20-de-lovituri-de-maceta-dupa-un-conflict-spontan-izbucnit-la-o-petrecere-cu-vedete/282224/

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, din clanul Fabian, condus de soțul „vrăjitoarei” Sidonia, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege. Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare. Potrivit surselor Antena 3 CNN, agresorii erau din București și i-au aplicat victimei în jur de 20 de lovituri cu macetele. Petrecerea ar fi avut loc la Hotel Belmont, eveniment la care participau și cunoscuții cântăreți Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.