Criminalii de la hotelul de lux din Padina sunt apărați de mama lor, autointitulata vrăjitoare Sidonia, nevasta interlopului Fabian, femeia susținând că băieții ei au comis măcelul în legitimă apărare.

„Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: M.L., M.L.J., şi M.G.A., toţi aflaţi în stare de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 12.02.2024 şi până la data de 12.03.2024 inclusiv. În temeiul dispoziţiilor art.230 alin.1 din Codul de procedură penală, emite de îndată, pe numele inculpaţilor, mandatele de arestare preventivă în sensul celor mai sus dispuse. Respinge solicitările formulate de către inculpaţi, prin avocaţi, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, precum şi solicitarea privind constatarea nulităţii absolute a ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale”, a decis instanța, în dosarul interlopilor care au omorât un bărbat, la petrecerea la care au participat Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

Poză de familie. Interlopul Fabian, „vrăjitoarea” Sidonia și copiii lor

După comiterea faptei, suspecții (Marin Laurențiu, Marin George Armando şi Marin Louis Justin), cu vârste cuprinse între 19 și 32 ani. ar fi fugit cu o mașină. Aceștia au fost prinși la vechea cabană „Cuibul cu Dor”. În mașină se afla și Sidonia, conform Puterea.ro.După ce judecătorii i-au arestat fiii, Sidonia a avut o reacție halucinantă. „Trebuie să se elucideze acest caz. Trebuie să se facă lumină în acest caz, pentru că copiii mei nu sunt vinovați. Vă rog, nu mai pot să intru în detalii, dar chiar am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii. Atât vă pot spune. Mi-a tăiat copiii acel individ. Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic. Ce ați văzut și dumneavoastră, asta vedem și noi. La știri am văzut. Să vedem care e problema. Ce și cum, chiar nu știu nici eu. Cu copiii n-am mai vorbit, n-am mai avut cum să iau legătura. Vreau să văd despre ce este vorba”, a declarat Sidonia, într-o intervenție telefonică la Antena 3 CNN.

Sorin Anghel (41 de ani), patronul unei firme de pază din Târgovişte, a fost asasinat de băieții „tămăduitoarei” Sidonia

https://ziarulamprenta.ro/stirile-zilei/fiii-vrajitoarei-sidonia-din-clanul-fabian-suspectati-ca-l-au-macelarit-pe-sorin-la-petrecerea-cu-vedete-din-padina/282412/