Polițiștii din Capitală l-au prins, aseară, pe un adolescent de 17 ani care transporta un pachet care conținea „iarbă” ce urma să fie livrată către dealeri.

„La data de 12 februarie 2024, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 17 Poliție au depistat un tânăr, în vârstă de 17 ani, asupra căruia a fost găsit un pachet ce continea o substanță interzisă de lege. La data menționată, în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 17 Poliție, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, pe o stradă din Sectorul 5, un tânăr al cărui comportament afișat le-a atras atenția.

Acesta a încercat să evite contactul cu polițiștii, observându-se că sub haină avea ceva proeminent. De asemenea, tânărul a încercat să fugă, moment în care a fost prins și imobilizat. Totodată, în imediata apropiere, a fost găsit, sub un autoturism, un pachet lung de aproximativ 25 cm, ce conținea un amestec vegetativ, susceptibil de a avea efect psihoactiv, acesta fiind ridicat și sigilat de către polițiști”, a precizat Poliția Capitalei.

Minorul a fost condus la secție, unde a fost audiat, apoi cazul a fost preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București.