Un individ de 20 de ani, angajat ca instructor de înot la Clubul Dinamo, a fost reținut, în urmă cu puțin timp, fiind acuzat că a violat o fetiță de șapte ani, chiar în timpul cursurilor, în bazin.

„Astăzi, 14 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reținut un tânăr, în vârstă de 20 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.


În fapt, la data de 13 februarie 2024, în jurul orei 20.30, Secția 6 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiica sa, minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot.
Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2.


În urma activităților procedurale efectuate în cauză, a fost identificat și depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, angajat ca instructor în baza unui contract de activitate sportivă în cadrul clubului respectiv. Din cercetări, s-a stabilit că la momentul comiterii faptei, acesta se afla în timpul programului de lucru.
Cel în cauză a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților, cu propunere legală.
Cercetările sunt continuate de către Secția 6 Poliție, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, în forma agravată”, a precizat Poliția Capitalei.

Foto: www.stiripesurse.ro