Un bărbat din Cluj, plecat la muncă, în Italia, a dispărut fără urmă, iar fratele său a apelat la poliție și a transmis un mesaj disperat.

„Bună ziua! Vin în fața dumneavoastră, a tuturor membrilor din grup, cu o mare rugăminte! Am un frate pe nume Cengeri Răzvan care a plecat în Calabria la cules de portocale. Ultima dată am vorbit cu el joia trecută. De atunci nu mai știm nimic de el. Am anunțat poliția și vreau să public și acest anunț poate l-a văzut sau îl cunoaște cineva. Am încercat să îl contactăm și pe patronul la care a mers la muncă. Acesta, inițial, nici măcar nu a recunoscut că lucrează pentru el, ceea ce ni s-a părut foarte dubios. Ultima dată știm că se afla în Crotone. Orice informație ne este de mare folos. Vă mulțumim din suflet! Alexandru – 0743126591”, este mesajul postat pe un grup de Facebook al românilor din Italia.

După ce familia a semnalat dispariția, Poliția Română a postat imaginea bărbatului pe site-ul oficial, solicitând sprijinul populației pentru localizarea acestuia.