După ce, în urmă cu doi ani, a fost în centrul unui scandal de proporții, fiindcă s-a filmat purtând uniformă MApN, influencerul Selly a postat, chiar acum câteva minute, o nouă imagine buclucașă.

Mai exact, o imagine în care apare purtând uniforma Poliției de Frontieră, în timp ce este flancat de doi luptători de elită ai instituției amintite.

Selly a lansat, în primăvara anului 2022, un reality-show difuzat pe propriul său canal de YouTube intitulat „La Muncă”. Ideea proiectului a fost aceea de a arăta tinerilor, în special, ce presupune un job într-un anumit domeniu, de cele mai multe ori o meserie dificilă și nerecunoscută la adevărata sa valoare, care presupune abilități speciale sau o tehnică desăvârșită.

În august 2022, Selly a fost acuzat că ar fi primit bani pentru o campanie de recrutare a Ministerului Apărării Naționale (MApN), după ce în mediul online au apărut mai multe fotografii cu el în uniformă militară. Imaginile au declanșat dezbateri aprinse la posturile TV, dar mai ales pe rețelele de socializare. În acest context, cel mai cunoscut influencer din România vine cu precizări pe marginea acestui subiect. „Nu este o campanie MApN și nu am fost plătit de Armata Română”, afirmă el.

„Nu am fost plătit un leu de către Armata Română sau de vreo instituție subordonată acesteia. MApN nu a cheltuit niciun ban în acest proiect, ba mai mult, toată producția acelui episod «La Muncă» a fost realizată din bugetul personal. Noi am filmat o zi normală de exerciții în poligon, nimeni nu a scos tancurile sau armele pentru Selly. Mai mult, aceasta a fost ideea și inițiativa mea, nu am fost contactat de vreun reprezentant al acestei instituții. Nu, nu fac parte, nici plătit, dar nici gratuit, din vreo campanie de PR a Armatei Romane”, preciza Selly.