Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morga, care a fost filmat în timp ce conducea fără permis și folosea ilegal un girofar, este de neatins!

În timp ce în alte cazuri similare Poliția Română îi încătușează pe șoferi, iar procurorii îi rețin și propun arestarea lor preventivă, în cazul lui Dan Ilie Morega autoritățile par neputincioase.

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, a fost surprins aseară la volanul autoturismului său, deși are permisul de conducere suspendat din motive medicale de natură psihică.

Acesta a fost filmat în timp ce gonea pe străzile din municipiul Târgu Jiu, având un girofar pe mașină și dând flash-uri șoferilor din față pentru a-i face loc. Bărbatul a călcat linia dublă continuă și a intrat pe contrasens în timpul unei depășiri.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj susține că a dispus efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale, însă fostul prefect este liber să conducă în continuare.

Ca să umilească până la capăt Poliția Română, Morega a postat, în urmă cu puțin timp, o „dedicație” pentru instituția care pare incapabilă să aplice legea în cazul lui.