Gabriela Lucuțar, patroana unei firme de pompe funebre, supranumită „Regina Întunericului”, care a participat la emisiunea „Imperiul leilor”, s-a filmat în timp ce o farda pe Mioara Roman, în sicriu, iar imaginile postate pe internet au devenit virale.

Un film în care Gabriela Lucuțar apare fardând trupul neînsuflețit al Mioarei Roman și pregătind cele necesare pentru înmormântarea acesteia a strâns, în trei ore, peste 55.000 de vizualizări, pe un site de socializare.
Și, pentru că patroana firmei de pompe funebre supranumită „Regina Întunericului” este extrem de pricepută la promovarea afacerii sale, i-a etichetat la postarea devenită virală și pe Oana Roman, Catinca Roman și Petre Roman.

Sursă: https://www.protv.ro/emisiuni/imperiul-leilor/articol/94623-imperiul-leilor-24-octombrie-2023-ce-vrea-sa-faca-gabriela-lucutar-supranumita-regina-intunericului-cu-peste-2-milioane-de-euro

Conform protv.ro, Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, este o femeie de afaceri de succes. De 15 ani conduce firma Casa Funerară MemoriaL. A mers anul trecut la Imperiul Leilor pentru a-și prezenta o idee, pe care vrea să o dezvolte în viitor și pentru care avea nevoie de 2.250.000 euro.
Antreprenoarea își dorește să construiască, în București, un crematoriu uman cu incinerator adiacent pentru animalele de companie. În schimbul sumei investite, ea oferă 49% din afacere.


„La momentul acesta, există un singur crematoriu uman în țară, care face față cu greu programărilor. Nu mai reușește să se ridice la standardele europene impuse. Vă ofer 49% din afacere și, la rândul meu, investesc 250.000 de euro din surse proprii”, a spus Gabriel Lucuțar în cadrul emisiunii Imperiul leilor.
„La momentul actual, cât costă serviciile funerare oferite de firma ta?”, a întrebat-o Răzvan Raț.
„Depinde de ce dorește clientul. 7000 de euro, 10.000 de euro, 15.000 de euro. Ceea ce fac eu…eu personalizez fiecare înmormântare, eu nu aduc lucruri clasice, de aceea mă diferențiez de toată lumea din branșa asta”, a răspuns Gabriela Lucuțar. Înmormântările de lux reprezintă cam 70% din cifra de afaceri a firmei, spune ea, conform protv.ro.