Profesioniștii de la Poliția Locală Sector 5 par să fi avut, ieri, o misiune extrem de importantă: să vegheze cu atenție la fluidizarea traficului din poarta șantierului firmei One United Properties, care construiește de zor în apropiere de Răzoare.

Plătiți din buzunarul cetățenilor din Sectorul 5, câțiva polițiști din subordinea primarului Piedone n-au avut ieri timp de prins contraveninenți, fiindcă au fost detașați într-un post fix, pe Șoseaua Progresului, la vreo 200 de metri de Răzoare. Cu mașina pe contrasens și girofarurile în funcțiune, polițiștii locali din Sectorul 5 păreau extrem de vigilenți.

Un șofer care a trecut prin zonă a crezut inițial că este vorba despre vreo mega-acțiune organizată de Primăria Sectorului 5, însă misterul a fost elucidat la întoarcere, după vreo jumătate de oră. Un agent de la Poliția Locală Sector 5 „dirija” strada aproape pustie, în timp ce se asigura că din curtea dezvoltatorului imobiliar One Properties nu ieșea niciun vehicul de mare tonaj, gest care sugera faptul că tocmai aceea era misiunea funcționarilor publici: să fluidizeze traficul spre și dinspre șantier.

Conform Forbes.ro, One Cotroceni Park este format dintr-o zonă rezidențială cu peste 850 de apartamente, precum și o zonă comercială și un business park cu două clădiri de birouri ce vor fi livrate în două faze. Dezvoltatorul One United Properties a realizat deja recepția pentru Faza I a One Cotroceni Park, clădire de birouri și de spații comerciale, cu o suprafață închiriabilă brută (GLA) de 46.000 mp.