Solistul Claudiu de la Reșița a trecut prin momente cumplite, iar copilul său a rămas traumatizat, după ce „mascații” Poliției au intrat peste ei în casă și i-au amenințat cu pistoalele, fiindcă… au greșit adresa!

Solistul reșițean de muzică populară Claudiu de la Reșița (Claudiu Marian Halmaci) a fost ținta unei acțiuni în forță în urmă cu o săptămână, când polițiștii care căutau niște hoți au greșit adresa. Artistul a depus o reclamați împotriva mascaților înarmați care i-au terorizat copilul și, cu toate că totul a fost filmat, Poliția Română susține că trebuie să verifice „dacă cele sesizate se confirmă sau nu”.

Au intrat mascații peste mine în casă, nevinovat! Mi-au speriat copilul, în vârstă de 4 ani, că au greșit adresa. Mi-au rupt atât ușa de la apartament, cât și ușa de la dulap. Mi-au terorizat copilul! Totul s-a întâmplat în 23 februarie 2024, la ora 6.56. Au greșit adresa și mi-au devastat casa!”, a povestit artistul.

„Cu privire la informațiile postate pe rețeaua de socializare, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, pentru a se stabili dacă acestea se confirmă, la finalizarea verificărilor urmând a fi luate măsurile legale, ce se impun”, a susținut Poliția Română, care nu pare lămurită dacă indivizii înarmați din imaginile de mai sus sunt sau nu angajați ai Ministerului Afacerilor Interne.