Yeet.ro prezintă, în exclusivitate, numele traficanților din dosarul în care este implicat controversatul artist Gabriel Gavriș, alias Gheboasă.

Trei dintre dealeri – Andrei Alin Mîțoc, Robert Ionuț Ilău și Bogdan Ionuț Iordache – sunt, în prezent, în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Unul dintre traficanți, Mîțoc, a mai fost prins de DIICOT cu droguri, iar instanța a decis ca acesta să fie pedepsit cu… o amendă penală în valoare de 3.000 de lei! „Condamnă pe inculpatul MITOC ANDREI-ALIN la o pedeapsă de 3000 lei amendă (respectiv 100 zile-amendă a câte 30 lei/zi-amendă), pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Dispune confiscarea specială a cantității nete de 7,78 grame cannabis (rămasă în urma analizelor de laborator), ce a fost sigilat cu sigiliul M.A.I. nr.19472 și depus la Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcția Cazier Judiciar și Evidențe conform dovezii seria DCJSEO nr.300674 din 10.11.2022”.

Comunicatul DIICOT care îi vizează pe traficanții din cauza cărora Gabriel Gavriș, alias Gheboasă, dă cu subsemnatul:

„La data de 01.03.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea a 4 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.
Din cercetările efectuate a rezultat că, perioada iulie 2020 – februarie 2024, la diverse intervale de timp, inculpații au comercializat și oferit cu titlu gratuit, în diferite ocazii, cantități de canabis, unor consumatori de pe raza municipiului București și a județului Dâmbovița.

Materialul probator administrat în cauză a relevat faptul că inculpații și-au creat o rețea stabilă de clienți, comercializând drogul de risc cu prețul de 50 lei pentru o doză, interacțiunea între vânzător și cumpărător realizându-se stradal.


În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în municipiul București și pe raza județului Ilfov au fost identificate și ridicate cantități de canabis, mai multe grindere și un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.
De asemenea, față de un suspect sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Acesta a fost depistat în seara de 29.02.2024, în municipiul București, în timp ce deținea o cantitate de drog de risc.
Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre inculpații reținuți, pentru o perioadă de 30 de zile”.