Deși până mai ieri spunea că se înțelege de minune cu fostul iubit, care i-a rămas manager, cântăreața Lidia Buble a luat o decizie incredibilă: l-a dat în judecată pe Răzvan Simion, acuzându-l că nu a respectat un contract!

Conform unor surse autorizate, cântăreața Lidia Buble a contactat recent un avocat și a decis să deschidă un proces împotriva fostului ei iubit, „matinalul” Răzvan Simion. Cântăreața susține că prezentatorul de la „Super Neatza” nu ar fi respectat clauzele stipulate într-un contract semnat între ea și o societate comercială deținută de Răzvan Simion, precum și cu prezentatorul, în calitate de administrator al firmei. Astfel, în pofida sentimentelor pe care le invoca chiar și după despărțire, Lidia Buble a hotărât să îl cheme în fața instanței pe Răzvan Simion, acuzându-l de nerespectarea obligațiilor prevăzute în contract.

Dacă va demonstra cu probe în fața judecătorilor că fostul iubit i-a tras țeapă, Lidia Buble ar putea solicita despăgubiri, iar Răzvan Simion și firma sa, care are ca obiect de activitate „activități de producție cinematografică, video și programe de televiziune”, ar putea plăti cu vârf și îndesat. Și, teoretic, ar avea de unde, dacă ținem cont că, anul trecut, la ANAF, firma lui Răzvan Simion, care are un singur angajat, a declarat un profit de peste 300.000 de lei.

Ce spune legea

În plângerea formulată împotriva fostului iubit, Lidia Buble invocă un articol din Codul Civil care vizează „răspunderea contractuală”, conform căruia: „Orice persoană trebuie să îşi execute obligaţiile pe care le-a contractat; atunci când, fără justificare, nu îşi îndeplineşte această îndatorire, ea este răspunzătoare de prejudiciul cauzat celeilalte părţi şi este obligată să repare acest prejudiciu, în condiţiile legii”.

„Neexecutarea obligaţiilor contractuale naşte în patrimoniul persoanei prejudiciate un drept la despăgubire, condiţia fiind ca neexecutarea să nu fie justificată legal. În cazul acestor obligaţii, părţile nu pot deroga de la regulile răspunderii contractuale, chiar şi atunci când răspunderea delictuală ar conţine dispoziţii mai favorabile”, prevede legea.

Firma pe care Lidia Buble o acuză, alături de Răzvan Simion, de nerespectarea contractului, a fost înființată de prezentatorul TV în 2014, când acesta încă forma un cuplu cu fosta soție. Atunci, în mai puţin de jumătate de an de funcţionare, fără angajaţi, societatea a reușit să adune venituri de 145.248 lei, în timp ce cheltuielile erau neglijabile (866 lei), rezultând un profit net de 140.025 lei, susținea, în urmă cu opt ani, site-ul supervizor.ro.

„Marea dragoste”

Potrivit unui articol publicat de viva.ro anul trecut, după ce în 2020 Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să se despartă după șase ani de relație, cei doi ar fi rămas în relații bune, el rămânând în continuare managerul ei. La câteva luni după ce Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să se despartă, ea a făcut o serie de declarații neașteptate. Invitată în emisiunea online „Întrebarea Mesei Rotunde’, găzduită de actorul Marius Manole, artista a susținut că prezentatorul de la „’Neatza cu Răzvan și Dani’ a fost „marea dragoste’ pentru ea. În dialogul dintre Lidia Buble și Marius Manole, din martie 2021, artista a dezvăluit că se înțelege mai bine cu Răzvan Simion, după despărțire. În plus, spunea că el îi e în continuare manager. Totodată, cântăreața a subliniat că, în opinia ei, „marea dragoste există o dată în viață’.

Potrivit aceleiași surse, Răzvan Simion trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, Daliana Răducan. Se pare că prezentatorul TV are planuri mari alături de ea, pentru că, recent, a cerut-o în căsătorie. Dezvăluirea a fost făcută tot de el, pe rețelele de socializare. „În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos in viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea’, a scris el pe Instagram.
În ceea ce o privește pe Lidia Buble, artista a fost surprinsă tot mai des în compania unui afacerist cunoscut din România, Horațiu Nicolau, titra Viva, anul trecut. În ciuda ipostazelor în care au fost surprinși, niciunul dintre ei nu a confirmat dacă au sau nu o relație.

https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/lidia-buble-despre-razvan-simion-dupa-despartire-3036401

Condamnată pentru mită

Cântăreaţa Lidia Buble a fost condamnată definitiv, anul trecut, de Curtea de Apel Bucureşti la un an închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT după ce în februarie 2021 a mituit doi poliţişti de la Rutieră pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.
Procurorii DIICOT au prins-o întâmplător pe Lidia Buble că i-a mituit pe cei doi agenţi de la Rutieră. Ea a cerut prin telefon sfatul unui prieten în legătură cu suma pe care urma să o dea poliţiştilor, însă amicul ei era vizat de o anchetă privind traficul de droguri, având telefonul pus sub supraveghere.

În noaptea de 15 februarie 2021, Lidia Buble s-a urcat la volan şi a mers la o benzinărie din apropierea locuinţei pentru a cumpăra o sticlă cu apă. După ce a ieşit de la benzinărie, a fost oprită de o patrulă de poliţie (un bărbat şi o femeie), care i-a solicitat actele şi declaraţia pe proprie răspundere, având în vedere că era instituită starea de alertă din cauza pandemiei de COVID-19.

În acel moment, Lidia Buble vorbea la telefon cu prietenul ei, căruia i-a cerut sfatul cum să negocieze cu poliţiştii, ştiind că înainte de a se urca la volan consumase alcool.

  • „Inculpata a recunoscut comiterea faptei încă de la momentul audierii sale în calitate de suspect.
  • Aceasta a confirmat faptul că, la data de 15.02.2021, a fost oprită în trafic, în jurul orelor 03,00, de o patrulă de poliţie compusă dintr-un bărbat şi o femeie, ea ieşind dintr-o benzinărie MOL de lângă blocul său, iar în prealabil consumase un pahar cu şampanie.
  • A mai arătat că a fost oprită la semafor, imediat după ce a ieşit din benzinărie, spre dreapta, circa 50 metri, iar lucrătorul de poliţie, care avea în jur de 30 de ani, i-a bătut în geam solicitându-i să predea documentele pentru control, precum şi declaraţia pe proprie răspundere, fiind în perioada pandemiei şi a restricţiilor.
  • Nu a avut declaraţia pe proprie răspundere asupra sa şi nici permisul de conducere, iar la momentul respectiv vorbea la telefon, pe speaker, cu o cunoştinţă”, se arată în documentele din instanţă.

Tânărul poliţist i-a spus cântăreţei că trebuie să o amendeze cu suma de 3.500 de lei, însă apoi i-a sugerat că pot ajunge la o „înţelegere”.

Lidia Buble le-a declarat procurorilor că era „timorată” şi a acceptat sugestia poliţistului, însă nu avea bani la ea, aşa că a convenit ca cei doi agenţi să o urmeze cu autospeciala de poliţie până la locuinţa ei pentru a lua banii necesari.

Pe drum, ea şi-a sunat prietenul din nou, iar acesta i-a dat sfaturi cum să negocieze cu poliţiştii. De asemenea, Lidia Buble sugerează că agentul i-a făcut avansuri

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26246912-cantareata-lidia-buble-condamnata-definitiv-inchisoare-suspendare-dupa-mituit-doi-politisti.htm