Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, lansează acuzații extrem de dure la adresa Poliției și Parchetului, care ar acționa la comanda PSD și PNL și ar comite abuzuri în dosarul în care ea este acuzată de fostul edil pesedist că și-ar fi dat singură o primă de 2.500 de euro.

„Probabil știți, sunt acuzată de fostul primar PSD (Diamante) că aş fi fost remunerată ilegal cu 2.500 euro într-un proiect european în care am implementat măsuri anticorupţie la Primăria Sectorului 1. Am respectat legea în cazul proiectului pe fonduri europene şi am contestat în instanţă raportul ANI. Apropos, în acelaşi timp în care au schimbat judecătorii, “Noaptea ca hoții!”, m-au sunat de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 că se schimbă calitatea de suspect în inclupat (exact în timpul în care avocatul pleda în speța despre care v-am zis mai jos). Campania electorală începe mâine, iar Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au nevoie de știri cu primarii USR care să fie filmați în fața parchetelor și să fie atacați în prime-time de televiziunile de casă. Poate lumea nu vede ce dezastru economic patronează și ce tunuri financiare se dau în România. Oamenii nu mai pot fi mințiți cu astfel de montaje mediatice!

Să vă spun ceva și despre modul profund defectuos în care s-a derulat ancheta. Nu am vrut să scriu nimic despre acest lucru, eram curioasă până unde vor merge.

❌ Au schimbat trei procurori până au găsit pe cineva care să semneze actele de acuzare împotriva mea.

❌ Cel care conduce ancheta este un polițist care a promovat anul trecut în timpul anchetei de la Poliția Sectorului 1 la Poliția Capitalei.

❌ Avocații mei au cerut informații de la procuror despre aceste schimbări. Nu am primit niciun răspuns!

❌ Am făcut plângeri la șefii din Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 și din Parchetul General cum este posibil să fie schimbați, fără nicio explicație, procurorii de caz? Nu am primit niciun răspuns!

❌Am făcut plângeri și la Inspecția Judiciară. Niciun răspuns!

❌ Se pregătesc să termine rapid rechizitoriul și să mă trimită în judecată până pe 9 iunie. Oamenii nu mai pot fi mințiți cu astfel de montaje mediatice.

PS: Marcele, Nicule…. Haideți să ne judecăm în instanță cât mai rapid cu aceste dosare electorale deschise de voi. Fricoșilor. Acuzațiile nu se mai susțin încă din timpul verii, iar ancheta s-a șubrezit în ultimele luni. Toți martorii audiați -unii chiar din PSD- PNL, unii din Prefectură (care a dat aviz de legalitate pe dispoziții), unii de la Direcția Juridică – au declarat că dispozițiile sunt legale și că nu este nimic în neregulă”, a scris Clodilte Armand, pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu doar câteva minute, Vlad Voiculescu și-a arătat susținerea pentru canditata Clotilde Armand, care dorește un nou mandat în fruntea Primăriei Sectorului 1.

Vlad Voiculescu: „Sâmbătă Clotilde Armand și-a lansat candidatura. Are toată susținerea noastră, a USR București și a Alianței Dreapta Unită. Care a fost reacția sistemului PNL PSD la anunțarea candidaturii ei? Vedeți, chiar în cuvintele ei”, a scris Vlad Voiculescu, distribuind postarea de mai sus a primăriței.