În plin scandal cu procurorii care o acuză de fapte grave, primărița Sectorului1 Clotilde Armand dă o lovitură cu mantă la adresa Danei Budeanu, cu o postare incredibilă.

„Legea este egală pentru toți în Sectorul 1, indiferent de sprijinul politic, influența mediatică sau de puterea financiară. Mă bucur să văd că locuitorii din Intrarea Urali, în centrul Capitalei, au înțeles că Poliția Locală Sector 1 și ADP Sector 1 aplică legea și nu sunt timorați de linșajul mediatic la care ar putea fi supuși de anumite persoane specializate în croitorie care își dau cu părerea despre politică în fiecare seară la televiziunile plătite de PSDPNL.

De ce vă spun asta. Anul trecut am demolat o barieră care fusese instalată abuziv pe această stradă. A fost montată din nou, cu tupeu maxim. La începutul acestei săptămâni am lăsat o înștiințare că o vom desființa joi. După cum vedeți, cei care au instalat bariera ilegal nu au mai așteptat echipa ADP, au folosit flexul și și-au desființat-o singuri. Au înțeles că nu este de glumă și intrat singuri în legalitate”, este postarea primăriței Sectorului 1.

Deși postarea pare una inofensivă, cu realizările Primăriei Sectorului 1, cei care cunosc detalii din culisele „războiului” o pot percepe ca pe un mesaj cu „dedicație specială” pentru Dana Budeanu. „Întâmplător”, acolo este sediul firmei Danei Budeanu, care este fană înfocată și mare susținătoare a unor personaje grele din PSD, cum ar fi, de exemplu, prietena ei, Gabriela Firea.