Procesul dintre Oana Zăvoranu și Adelina Pestrițu o ia de la capăt, după ce ambele vedete s-au declarat nemulțumite de decizia Tribunalului București.

Oana Zăvoranu a atacat, în urmă cu doar câteva zile, hotărârea prin care este obligată să șteargă postările despre Adelina Pestrițu și să îi plătească acesteia despăgubiri în valoare de 10.000 de lei.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta Pestriţu-Şteblea Ioana-Adelina, în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta să șteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare Facebook, Instagram şi Youtube, postările referitoare la reclamantă, al căror conţinut a fost depus în probatoriul ataşat cererii de chemare în judecată.

Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de despăgubiri civile pentru prejudiciul moral cauzat, precum şi la publicarea prezentei hotărâri, după rămânerea definitivă, pe cheltuiala sa, într-un ziar de largă circulaţie naţională, în termen de 15 zile de la comunicarea acesteia. Respinge în rest cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Cu apel, în termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul București – Secția a IV-a Civilă”, este hotărârea atacată imediat de Oana Zăvoranu.

Deși a câștigat procesul, Adelina Pestrițu a comtestat, la rândul ei, decizia, solicitând ca instanța să admită în totalitate cererea de chemare în judecată, așa că cele două se vor vedea în curând la Curtea de Apel București.

Acuzată că l-a șantajat pe directorul Spitalului Colțea

Luna trecută, ziare.com a relatat că Oana Zăvoranu i-a cerut managerului Spitalului Colțea, dr. Ioan Bogdan Furtună (foto jos), suma de 800.000 de euro cu titlul de despăgubiri pentru „managementul prost” al clinicii ei private, One Life, sub amenințarea că altfel va face publice presupuse fapte de delapidare și evaziune fiscală. Avocatul Oanei Zăvoranu i-a transmis medicului că actrița îi va face însă „o reducere”, respectiv 200.000 de euro cu plata în rate, deoarece e „fată bună”.

Curtea de Apel București l-a audiat pe managerul Spitalului Colțea din Capitală, dr. Ioan Bogdan Furtună, în calitate de parte vătămată în procesul în care Oana Zăvoranu și avocatul ei, Ionuț Silviu Călin, sunt acuzați de șantaj. În 2021, cei doi l-ar fi „strâns cu ușa” pe medic să plătească suma avansată de ei, sub forma unui împrumut fictiv, pe motiv că ar fi manageriat prost clinica de frumusețe a actriței. Șantajul ar fi fost exercitat sub forma unor presiuni psihice prin mesaje pe Facebook și amenințări în interviuri televizate, explica publicația ziare.com.