Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a scăpat, ieri, definitiv, de dosarul penal în care era acuzat de amenințare, după ce a fost implicat într-un scandal de proporții, pe Calea Victoriei, în urmă cu aproape trei ani.

Instanța a admis, ieri, cererea formulată de procurorii care au decis să renunțe la urmărirea penală în dosarul în care comediantul Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, era acuzat de amenințare. Astfel, Micutzu a scăpat definitiv de problemele cu legea. La fel și ceilalți doi colegi de dosar, care erau cercetați pentru loviri și alte violențe.

„Admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei cu nr. 7329/160/P/2021, din data de 06.02.2024, emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală faţă de suspectul Nedelcu Cosmin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, prev. de art. 206 alin. 1 C. pen., faţă de suspectul Ş. Georgian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen. şi faţă de suspectul C. Liviu, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C. pen şi lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, persoanei vătămate şi procurorului prin mijlocirea grefei astăzi, 14.03.2024”, a decis instanța.