Soții Brigitte și Florin Pastramă încearcă să scape de problemele penale contestând hotărârea prin care s-a dispus judecarea lor pentru înșelăciuni în numele unor branduri celebre, precum Gucci și Louis Vuitton.
Brigitte și Florin Pastramă au atacat, recent, decizia instanței prin care s-a dispus începerea procesului în care Gucci și Louis Vuitton au cerut despăgubiri uriașe, pentru că cei doi au vândut în perioada pandemiei de Covid-19 măști sanitare incripționate cu emblemele celebrelor firme.

„Respinge ca neîntemeiate cererile şi excepţiile formulate de inculpaţii Pastramă Sanda – Brigitte şi Pastramă Florin Adrian. Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 8400/P/2020 din data de 05.10.2023 al Parchetului de lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti prin care au fost trimişi în judecată, în stare de libertate, inculpaţii Pastramă Sanda – Brigitte şi Pastramă Florin Adrian, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere in circulaţie a unui produs purtând o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, precum şi competenţa instanţei sesizate. Dispune începerea judecaţii cauzei privind pe inculpaţii Pastramă Sanda – Brigitte şi Pastramă Florin Adrian. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Contestaţia se depune la Judecătoria Buftea”, este hotărârea atacată de cei doi, proces în care primul termen va avea loc pe 8 aprilie a.c.

După ce soții Pastramă au fost săltați de mascați, apoi au fost plasați sub control judiciar, Brigitte, fosta nevastă a lui Ilie Năstase, a susținut că ea nu știa că n-are voie să vândă produse cu emblemele unor firme celebre.

„Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără să știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră”, a susținut Brigitte Pastramă.