Deputatul PSD Radu Cristescu a avut o reacție dură, după ce presa a dezvăluit că fostul deputat PNL Dan Ilie Morega a comis un accident, în timp ce este cercetat în cinci dosare penale pentru că a condus fără permis.

Cercetat penal în cinci dosare penale fiindcă a condus fără permis, Dan Ilie Morega a urcat din nou la volan și a comis un accident, așa că s-a ales cu un nou dosar. În urmă cu puțin timp, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a sesizat instanța, cu propunerea de înlocuire a controlului judiciar cu o măsură preventivă privativă de libertate: fie arest la domiciliu, fie arest preventiv.

După ce informația a fost mediatizată, deputatul PSD Radu Cristescu a avut o reacție vehementă, solicitând autorităților să ia măsuri, înainte ca individul fără discernământ să omoare pe cineva cu mașina.

„Opriți dementul până nu omoară pe cineva! În România chiar nimeni nu poate proteja cetățenii de nebuni? Chiar au toți șmecherii imunitate?? Citesc că fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a comis aseară un accident cu mașina, din fericire fără victime. E la al șaselea dosar penal pentru conducere fără permis, dar nimic nu îl oprește, pare de neatins. Oameni buni, băgați nebunul în cămașa de forță și internați-l, dacă e adevărat că e ”inapt medical” pentru condus. Iar dacă e zdravăn, puneți-i cătușe și trimiteți-l la zdup, unde îi e locul, și asta repede, pînă nu omoară pe cineva…”, este mesajul deputatului PSD Radu Cristescu.