Bărbatul arestat după ce Poliția Română a susținut că ar fi pândit și atacat un muncitor care ieșea pe ușa unei case din Cotroceni (în filmare se observă cu totul altceva) a făcut publice mai multe filme cu acțiunile polițiștilor de la Secția 17.

Bărbatul susține că este victima mafiei imobiliare, care ar fi protejată de funcționari publici, iar în ultimele luni a postat pe YouTube mai multe filme cu intervențiile agenților și ofițerilor de la Secția 17.

„Prietena mea a cumparat in 2015, de la cea careia i-a fost retrocedat pe legea 112 prin dispozitie de primar, un apartament in vila in Cotroceni, impreuna cu toata curtea libera de 240 mp.
In vila mai sunt două apartamente care au fost cumparate pe legea 112 .
Avand risc seismic I si refuzand chiar si simpla intretinere a cladirii, conform cotelor indivize i-am chemat in judecata cu obigatia consolidarii si stabilirea accesului (se prevalasera de mentiunea vaga din dispozitia de primar privitoare la respectarea accesului si astfel curtea proprietate prietenei era de facto folosita aproape exclusiv de ei). In urma solutiei de la fond pronuntata in 2019 care-i obliga la contributia cu sume de bani pentru consolidarea cladirii, cel de la ap.1 parter vinde unei persoane pe care nu am vazut-o niciodata. In schimb, au aparut mandatarii ei: familii de rromi care se instaleaza in ap.1 si iau curtea in stapanire, distrugand tot. Am sesizat sectia 17 pentru a-i identifica, ramasa fara raspuns. L-am cunoscut pe cel care i-a bagat in ap.1. S-a recomandat Nicu Englezu, spoitor, lider de clan interlop din Sectorul 5. Mi-a spus ca vrea sa cumpere tot dar mai mult de 50.000 euro nu da. La refuzul meu, au urmat amenintarile si distrugerile”, susține bărbatul arestat la domiciliu, după ce a fost atacat în propria curte.
Vom reveni.