Edilul penelist acuzat că a lăsat o fetiță de 13 ani gravidă în sediul Primăriei Ștefăneștii de Jos, în timpul unui viol în grup, s-a întors la muncă, sub sloganul partidului său, „Continuăm împreună”. Iar Jandarmeria Română, plătită din bani publici, se comportă ca un câine de pază, care îi apără cu îndârjire pe violatorii de copii.

Judecat pentru trafic de minori și sex cu o copilă de 13 ani, care în urma violului în grup a rămas gravidă și a născut, edilul din Ștefăneștii de Jos a fost lăsat de instanță să se întoarcă la serviciu.

Mai mult, Robert Ionel Ștefan a anunțat că va candida din nou la funcția de primar, așa că, până când faptele sale vor fi lovite de prescripție, își va putea vedea liniștit de treburile sale.

Violul în grup organizat de edil în sediul primăriei a avut loc în anul 2017, în timpul unei petreceri. Patru bărbați ar fi violat o minoră de 13 ani, iar printre aceștia s-a aflat, conform procurorilor, și primarul din Ștefăneștii de Jos.

Totul a ieșit la iveală după ce fata a rămas însărcinată și a născut un copil, la Maternitatea Polizu. Procurorii DIICOT i-au trimit în judecată în iunie 2022 pe cei patru pentru trafic de minori, exploatare sexuală și acte sexule cu un minor. Procesul a început abia pe 15 martie 2023, iar de atunci a fost amânat de mai multe ori.

Unul dintre motivele invocate de magistrați a fost acela că ei protestau pentru salarii și că judecau doar dosarele urgente, iar violarea unei fetițe de 13 ani, în grup, nu era un caz urgent pentru ei.

După ce instanța a decis ca primarul acuzat de pedofilie să se întoarcă la muncă, „Justițiarul de Berceni”, care derulează o campanie împotriva prădătorilor de acest gen a organizat un protest în fața Primăriei din Ștefăneștii de Jos.

Iar Jandarmeria Română, plătită din buzunarele noastre, a intervenit în forță, pentru a-l apăra pe pedofil. (Video, în link-ul de mai jos).

https://www.facebook.com/reel/1139874463872714