Gabriela Lucuțar, alias „Regina Întunericului” de la „Imperiul Leilor”, afacerista care s-a filmat fardând-o pe Mioara Roman în sicriu, a decis să pună punct căsniciei și a cerut custodia deplină a celor trei copii, precum și împărțirea averii.

Afacerista Gabriela Lucuțar – care deține o firmă de pompe funebre și a participat la emisiunea „Imperiul Leilor”, unde s-a prezentat drept „Regina Întunericului” – a decis să pună punct căsniciei. Femeia de afaceri a depus actele de divorț, cerând custodia celor trei copii, cu stabilirea domiciliului acestora la ea, precum și pensii de întreținere pentru minori.

De asemenea, pentru a tranșa din start toate aspectele, afacerista Gabriela Lucuțar a solicitat în cererea de divorț să se stabilească pentru tatăl copiilor și un program de vizitare, precum și împărțirea averii.

Gabriela Lucuțar, patroana unei firme de pompe funebre, supranumită „Regina Întunericului”, care a participat la emisiunea „Imperiul leilor”, s-a filmat, recent, în timp ce o farda pe Mioara Roman, în sicriu, iar imaginile postate pe internet au devenit virale.


Conform protv.ro, Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, este o femeie de afaceri de succes, care, de 15 ani, conduce firma Casa Funerară MemoriaL. Ea a mers anul trecut la Imperiul Leilor pentru a prezenta o idee de afacere, pe care vrea să o dezvolte în viitor și pentru care avea nevoie de 2.250.000 euro. Mai exact, antreprenoarea își dorește să construiască, în București, un crematoriu uman cu incinerator adiacent pentru animalele de companie. În schimbul sumei investite, ea oferera 49% din afacere.

„La momentul acesta, există un singur crematoriu uman în țară, care face față cu greu programărilor. Nu mai reușește să se ridice la standardele europene impuse. Vă ofer 49% din afacere și, la rândul meu, investesc 250.000 de euro din surse proprii”, a spus Gabriela Lucuțar în cadrul emisiunii Imperiul leilor.
„La momentul actual, cât costă serviciile funerare oferite de firma ta?”, a întrebat-o Răzvan Raț.
„Depinde de ce dorește clientul. 7.000 de euro, 10.000 de euro, 15.000 de euro. Ceea ce fac eu…eu personalizez fiecare înmormântare, eu nu aduc lucruri clasice, de aceea mă diferențiez de toată lumea din branșa asta”, a răspuns Gabriela Lucuțar. Înmormântările de lux reprezintă cam 70% din cifra de afaceri a firmei, spunea afacerista, care nu a reușit să îi impresioneze pe „lei”.