Gabriela Lucuțar, alias „Regina Întunericului”, care le-a făcut colivă membrilor juriului de la „Chefi la cuțite”, are de împărțit o avere impresionantă cu soțul pe care l-a dat în judecată, cerând divorțul: 2,7 milioane de euro!

Afacerista Gabriela Lucuțar, alias „Regina Întunericului”, care deține o firmă de pompe funebre și a participat la emisiunile „Chefi la cuțite” și „Imperiul Leilor”, a deschis un proces de divorț, cerând custodia celor trei copii, precum și împărțirea averii.

În replică, soțul afaceristei a depus o cerere în care a cerut fix aceleași lucruri, invocând faptul că, de fapt, el ar fi victima în căsnicia care se clatină și a cerut partajul. Astfel, judecătorii au decis să admită solicitarea bărbatului, cu o condiție: să achite taxa de timbru aferentă: 142.000 lei. Adică peste 28.000 de euro.

Iar taxa de timbru stabilită de instanță relevă faptul că averea pe care cei doi o au de împărțit este una uriașă: 14 milioane de lei, adică 2,7 milioane de euro.

Abonată la show-urile TV

După ce, anul trecut, a participat la „Imperiul Leilor” de pa Pro TV, ieri, Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) a apărut pe platoul emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1. „Am venit să fac specialitatea mea: colivă. Chefilor, țineți-vă bine! A venit regina! Regina întotdeauna face lucruri spectaculoase. Vreau s-o ornez cu zahăr cu aur de 24 de karate. Îi dau pe spate, îți dai seama!”, a zis concurenta.

Sursa: https://www.facebook.com/photo/?fbid=800491588780185&set=pb.100064580536057.-2207520000
„Am multe capacități, dar una dintre ele este că eu pot să comunic într-un fel cu persoanele care pleacă de pe lumea asta. Sunt sănătoasă, nu vă gândiți la alte lucruri. Am fost trimisă să fac ceea ce fac și simt energiile celor care pleacă”, a completat Gabriela Lucuțar.

La taclale cu morții

„Regina Întunericului” le-a dat fiori reci chefilor atunci când a povestit că discută cu morții pe care îi îmbălsămează și chiar îi întreabă dacă le place cum au fost fardați. „Eu am o conexiune cu ei. Spiritul este acolo, trupul nu are legătură cu sufletul. Sufletul este acolo lângă mine. Trei zile stă lângă trup, până în ziua înmormântării. El știe ce fac eu și vede. Și eu, ca să nu îl sperii…Nu simte nimic, dar este lângă mine și să nu îl sperii, îi explic tot ceea ce îi fac. Îmi place să îi îmbălsămez noaptea, stau singură noaptea cu ei și vorbesc cu ei, îi simt. După ce fac make-ul, îi iau o oglindă și îl întreb dacă îi place. Le spun să vină cu mine acasă, ca să nu rămână singuri la frigider. Mi s-a întâmplat să merg prin casă și să îl văd prin living, pe canapea”, a zis Gabriela Lucuțar, conform a1.ro.

Gabriela Lucuțar a mers anul trecut la „Imperiul Leilor”, pentru a prezenta o idee de afacere, pe care vrea să o dezvolte în viitor și pentru care avea nevoie de 2.250.000 euro. Mai exact, antreprenoarea își dorește să construiască, în București, un crematoriu uman cu incinerator adiacent pentru animalele de companie. În schimbul sumei investite, ea oferera 49% din afacere.
„La momentul acesta, există un singur crematoriu uman în țară, care face față cu greu programărilor. Nu mai reușește să se ridice la standardele europene impuse. Vă ofer 49% din afacere și, la rândul meu, investesc 250.000 de euro din surse proprii”, a spus Gabriela Lucuțar în cadrul emisiunii Imperiul leilor.

A filmat-o pe Mioara Roman în sicriu

Gabriela Lucuțar s-a filmat în timp ce o farda pe Mioara Roman, în sicriu, iar imaginile postate pe internet au devenit virale.