Un polițist de la Secția 17 susține că Yeet.ro l-a denigrat în momentul în care a publicat filmul în care el apărea batjocorind un bărbat plin de sânge, mutilat în bătaie. Film în care, de altfel, agentul mărturisește că, dacă era el în locul agresorilor, l-ar fi ucis pe cel bătut și i-ar fi ascuns cadavrul sub o prelată.

Individul care are ca imagine de profil de WhatsApp poza de mai jos susține că, în calitate de agent la Secția 17 din Capitală, s-a simțit denigrat în momentul în care Yeet.ro a publicat imaginile în care el apărea batjocorind victima unei agresiuni.

Filmul care l-a iritat pe „omul legii”:

„Omul legii” i-a avertizat pe jurnaliștii Yeet.ro că vor răspunde în fața instanței, pentru că au arătat cititorilor cum se comportă cei de teapa lui cu oamenii lăsați fără dinți în timpul agresiunilor.

Din fericire, polițistul cu brandul ca oțelul i-a „amenințat” pe reporteri doar cu procesul, nu și cu ce se laudă în fața camerelor că știe să facă precum un adevărat profesionist: să le dea câte o decisivă dușmanilor și să le ascundă trupurile sub o prelată, pentru „a fi găsiți abia iarna următoare”.

Cel puțin, asta a zis polițistul că i-ar fi făcut el bărbatului bătut de oamenii unui interlop, în propria curte. Ce-i drept, după spovedania în fața bodycam-ului, musculosul cu epoleți a întors-o ca la Ploiești, afirmând că așa s-ar fi întâmplat într-un film, „cum ar veni”…

Polițistul mărturisește cum ar fi procedat el cu victima: „Îi dădeam una și-l ascundeam sub prelata aia, de îl găseau ăștia iarna viitoare!”

Reporterii Yeet.ro mulțumesc pe această cale Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Poliției Române, Poliției Capitalei și Secției 17 pentru că omul lor a ales calea justiției și că ei nu vor ajunge, deocamdată, morți, sub o prelată, așa cum se laudă polițistul că știe să rezolve situațiile conflictuale!

P.S.: De asemenea, jurnaliștii Yeet.ro îi mulțumesc, pe această cale, domnului polițist din imaginile de mai sus că a menționat că aceștia sunt slabi doar la capitolul promptitudine, fiindcă i-au răspuns cu întârziere. De unde rezultă că, la capitolul investigații jurnalistice, agentul nu are niciun reproș la adresa reporterilor Yeet.ro.

P.P.S.: România este o țară sigură!