După o perioadă zbuciumată, în care părea hotărâtă să pună punct căsniciei, afacerista Gabriela Lucuțar, alias „Regina Întunericului”, a decis să retragă cererea de divorț. La rândul lui, soțul reclamat la judecătorie a renunțat la acțiunea de partaj.

Gata cu divorțul! E armonie în casa Gabrielei Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”! Afacerista care deține o firmă de pompe funebre și a participat la emisiuni precum „Imperiul Leilor” și „Chefi la cuțite” a decis să renunțe la procesul de divorț deschis la Judecătoria Sectorului 2 al Capitalei.

„Ia act de renunţarea reclamantei la cererea, având ca obiect divorţ. Ia act de renunţarea pârâtului la cererea reconvenţională. Ia act nu s-au solicitat cheltuieli de judecată”, a decis instanța, în procesul de divorț deschis de Gabriela Lucuțar.


După ce afacerista a cerut desfacerea căsătoriei, soțul acesteia a depus o cerere în care a cerut partajul. Astfel, judecătorii au decis să admită solicitarea bărbatului, cu o condiție: să achite taxa de timbru aferentă: 142.000 lei. Adică peste 28.000 de euro. Iar taxa de timbru stabilită de instanță releva faptul că averea pe care cei doi o aveau de împărțit era una uriașă: 14 milioane de lei, adică 2,7 milioane de euro.

Întrucât era vorba despre o sumă foarte mare, soțul afaceristei a cerut eșalonarea sumei, în mai multe rate. „Admite în parte cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulată de petentul L.C. Eşalonează plata taxei judiciare de timbru, în cuantum de 142.801 lei, pusă în sarcina petentului cu titlul de taxă judiciară de timbru, în 48 rate egale, de câte 2975,02 lei fiecare, prima rată urmând a fi achitată până la data de 15.01.2024. Pune în vedere petentei dispoziţiile art. 14 alin. 2, art. 17, art.18 şi art. 19 din O.U.G. nr. 51/2008 privind ajutorul public judiciar. Cu cerere de reexaminare în termen de 5 zile de la comunicare”, a decis instanța.

Întrucât soțul „Reginei Întunericului” obținuse eșalonarea taxei de timbru, după ce au hotărât să se împace, bărbatul a solicitat anularea ajutorului public judiciar, explicând că nu mai este nevoie.
Așa că totul a revenit la normal.