Florin Chioran, directorul general adjunct al Poliției Locale Sector 5, pare că girează acțiunile subalternilor acuzați de abuzuri și, într-un document oficial, susține că persoanele amendate ilegal n-au decât să se adreseze instanțelor, dacă nu le convine faptul că sunt sancționate abuziv. La cele mai importante întrebări, referitoare la favorizarea unui infractor și la legăturile Poliției Locale Sector 5 cu niște afaceriști generoși, Chioran a uitat să răspundă.

În răspunsul presărat cu citate luate copy/paste, în care susține că polițiștii locali din Sectorul 5 respectă legea, Florin Chioran, directorul general adjunct al Poliției Locale Sector 5, afirmă că cei care au amendat ilegal o persoană au procedat corect și că, cine nu e de acord cu faptele lor, n-are decât să de adreseze instanței. Instanță în fața căreia, după cum rezultă din documentele de mai jos, Poliția Locală Sector 5 minte. La cele mai importante întrebări, din e-mailurile de mai sus, directorul a uitat să răspundă…

În mod bizar, șeful Poliției Locale Sector 5 nu a răspuns de ce locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități sunt ocupate de niște afaceriști mărinimoși (detalii, în articolul de mai jos) și nici ce sancțiuni au primit polițiștii locali care au fost fotografiați încălcând legea.

Mașină a Poliției Locale Sector 5, cu volan pe stânga, care se află în București, nu la Londra