Prietenii polițistului de la Secția 17 care a afirmat că ar fi ucis-o pe victima unei agresiuni și ar fi ascuns-o sub o prelată au atacat din toate părțile site-ul Yeet.ro și, pentru câteva ore, au reușit să obțină blocarea contului de TikTok. Cum ar veni, Secția 17 a băgat Yeet.ro sub prelată.

După ce, aseară, Yeet.ro a postat pe pagina web și pe mai multe site-uri de socializare filmul în care un polițist apărea batjocorind un om plin de sânge și afirma că, dacă ar fi fost în locul agresorilor, l-ar fi ucis și i-ar fi ascuns cadavrul, fanii „omului legii” s-au dezlănțuit.

În timp ce polițiștii de la Secția 17 învață martorii să mintă, fanii agenților au mințit că filmul de mai jos ar avea „Conținut grafic și șocant”, de parcă ar fi conținut scene XXX, execuții sau autopsii.

După ce a primit sute de raportări din partea „bombardierilor” cu epoleți, Inteligența Artificială a TikTok-ului a mușcat momeala și a blocat contul yeet.romania.

Din capturile de mai jos rezultă, indubitabil, că singurele filme raportate au fost cele care vizau Secția 17.

Cum jurnaliștii Yeet.ro sunt pricepuți la comunicare, nu la minciuni și ascuns cadavre, ca unii funcționari publici, au obținut reactivarea contului.

Așa că povestea continuă și pe TikTok / yeet.romania.