Viața unui tânăr polițist băgat în comă de un șofer neatent depinde de noi! Tânărul are nevoie de sânge, iar mama disperată cere ajutorul semenilor, pentru a-l putea duce la o clinică din Austria.

Mesajul a fost postat în urmă cu puțin timp de polițistul Dani Cek (https://www.facebook.com/danicek.ro), care, ca și în alte cazuri, apelează la sprijinul semenilor pentru a salva viața unui OM.

„Colegul meu din Botoșani, 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐑𝐚̆𝐭𝐨𝐢, se află în stare gravă după ce a fost accidentat în misiune acum două seri. Efectua un semnal regulamentar de oprire în trafic iar un alt autoturism care s-a angajat în depășire l-a izbit în plin.

A fost transportat la Spitalul județean, dar la scurt timp a fost solicitată o aeronavă SMURD, care l-a transportat la Spitalul Floreasca din București.
Fac un apel la bunătatea oamenilor pentru că Alex nu are o situație materială prea bună, fapt pentru care este necesară o sumă mare de bani în vederea acoperirii costurilor care se impun. Familia ia în considerare transferul lui Alex la o unitate spitalicească din Viena.

𝐓𝐨𝐭𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆, 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐚̂𝐧𝐠𝐞.
Din detaliile pe care le avem până acum, are fractură de bazin si, cel mai grav, un edem cerebral pentru care s-a constituit o echipă de medici pentru a vedea ce măsuri se pot lua.
Pentru cine vrea să doneze sânge, specificați numele 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐑𝐚̆𝐭̦𝐨𝐢, 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢, momentan internat pe ATI.

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐨𝐧𝐚 𝐨 𝐬𝐮𝐦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐛𝐚𝐧𝐢, 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐦𝐚𝐦𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐥𝐞:

RO25 BRDE 070S V476 9063 0700
Rățoi Cătălina

‼️Vă rog să distribuiți, Alex are doar 24 de ani și toată viața înainte!”, este mesajul polițistului Dani Cek.

https://stirileprotv.ro/amp/stiri/actualitate/animatie-cum-s-a-produs-accidentul-din-botosani-unde-un-politist-a-fost-lovit-de-o-masina-victima-este-in-coma-la-spital.html?fbclid=IwAR2NtZtFg9KOhe4n9bgLADBuzmneUouzD2WwrYUFZ4-l__iVS3-O2D0E52M_aem_ASLSgfyb8zdFNYCuI-_SRlIBIyVx6vc9FWkzhNZTQIDLD9t-hOd5ff6JRCWrmth-glvOS-A8Waih4wAPrl7f30wN