Ioc noroc, pentru Robert Ioc! Vărul care s-a jurat cu mâna pe ecranul telefonului că îl iartă și că își retrage reclamația i-a dat o lovitură de zile mari: și-a menținut plângerea penală, așa că interlopul pistolar a fost trimis în judecată, iar instanța i-a prelungit arestul preventiv.

Robert Gabriel Bușă, zis Robert Ioc, interlopul care și-a împușcat propriul văr, fiindcă respectivul ar fi făcut niște afirmații deplasate la adresa nevestei sale, a primit o lovitură teribilă din partea victimei. După ce verii au afirmat că s-au împăcat și s-au jurat pe familiile lor că nu vor mai continua scadalul penal (filmul, jos), împușcatul i-a tras clapa lui Ioc.

Mai exact, vărul mafiotului pistolar și-a menținut plângerea în fața procurorilor, așa că Parchetul a decis să îl trimită în judecată pe Ioc. Și, fiindcă Robert Ioc este considerat un individ extrem de periculos, instanța a menținut măsura arestării preventive.

„Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive formulată de inculpatul Bușă Gabriel-Robert. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive. Menţine măsura arestării preventive faţă de inculpatul Bușă Gabriel-Robert, în prezent aflat în Arestul Central – DGPMB în baza MAP nr. 11/DL/09.02.2024 emis de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, trimis în judecată prin rechizitoriul nr. 910/163/P/2024 din data de 29.03.2024 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile”, a decis instanța.

Soția lui Robert Ioc susținea, într-un interviu exclusiv pentru Yeet.ro, că bărbatul ei ar fi nevinovat și că arma deținută ilegal s-a descărcat accidental. Mai mult, nevasta interlopului afirma, în urmă cu trei săptămâni, că verii s-au împăcat și că Ioc va fi pus în libertate. Se pare, însă, că pistolarul Ioc a avut… ioc noroc!

„Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 Poliție au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, în Municipiul București, într-un dosar penal de lovire sau alte violențe, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
În fapt, la data de 6 februarie 2024, Secția 26 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15.00, ar fi suferit o plagă prin împușcare, în regiunea antebrațului, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 4. Din primele cercetări efectuate de către polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la fața locului, s-a stabilit că, în urma unor divergențe verbale cu un bărbat, privind o presupusă relație extraconjugală cu soția sa, acesta i-ar fi provocat o rană prin împușcare, prin folosirea unui pistol cu bile de cauciuc. Ulterior, bărbatul a fost transportat de către un echipaj de prim-ajutor la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate. De asemenea, din investigații s-a mai stabilit că persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 47 de ani, se află sub măsura controlului judiciar”, a precizat Poliția Capitalei, în urmă cu o lună.