Fostul prefect de Gorj care este arestat la domiciliu după ce a fost prins de șase ori șofând fără permis, a transmis un mesaj tulburător. El susține că studenta la Medicină ucisă de iubitul gelos era nepoata lui și că ucigașul era obsedat sexual.

„Una dintre nepoatele mele, cuminte, studentă în anul III la Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara, a fost executată de un psihopat și obsedat sexual. Dumnezeu să de odihnească în pace!”, este mesajul lui Dan Ilie Morega care însoțește un film de la înmormântarea Andreei Morega, studenta din Gorj ucisă la Timișoara.

Andreea Morega avea 21 de ani și a fost ucisă de colegul ei, Mirel Dragomir (foto sus), student la Teologie și Medicină, originar din comuna Pojejena, județul Caraș-Severin. Crima a avut loc în apartamentul în care Andreea locuia cu chirie alături de două colege, care nu erau acasă în momentul respectiv. Locuința era închiriată de la mama lui Mirel Dragomir, criminal care a susținut că avea o relație de iubire cu Andreea, deși tatăl fetei a explicat că ei erau doar amici, fiica sa fiind prietenă cu sora tânărului arestat pentru crimă.