Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar, are „întâlnire” la tribunal, peste două zile, cu iubita infractorului fugar Sorin Oprescu, într-un dosar în care Adriana Nica susține că ar fi fost nedreptățită la concursul pentru ocuparea funcției de manager.

Iubita lui Sorin Oprescu, infractorul fugar dat în urmărire generală, a deschis un proces în care contestă rezultatele concursului de ocupare a funcției de manager al Spitalului Universitar. Adriana Elena Nica a ocupat postul de manager al Spitalul Universitar de Urgență București între anii 2017 și 2020, iar în 2021, când a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției, a participat împotriva lui Cătălin Cîrstoiu.

Iar rezultatul a fost cel din documentul de mai jos – document care a fost constestat de iubita infractoului Sorin Oprescu, în instanță.

Adriana Elena Nica a chemat în fața judecătorilor atât spitalul, ca instituție, cât și actualul director, Cătălin Cîrstoiu. Anul trecut, instanța a respins cererea Adrianei Nica și a obligat-o să achite 5.000 de lei, cheltuieli de judecată.

„Respinge cererea. Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiate excepţiile lipsei de interes, lipsei de obiect, lipsei capacităţii de reprezentare, prematurităţii şi inadmisibilităţii. Respinge ca neîntemeiată acţiunea. Obligă reclamanta la plata sumei de 5000 lei către pârâtul Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti reprezentând cheltuieli de judecată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 10.04.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, au decis magistrații.

Hotătârea nu a fost pe placul doctoriței, iar aceasta a atacat-o la instanța superioară, așa că, peste două zile, Adriana Nica și Cătălin Cîrstoiu sunt așteptați la Curtea de Apel București.

După ce a rămas fără funcția de conducere, Adriana Elena Nica s-a trezit, din cauza iubitului fugar, cu sechestru pe vila rdeținută într-o zonă exclusivistă din Capitală. Când fostul edil a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de pușcărie pentru luare de mită, magistrații au instituit sechestru, pentru ca prejudiciul să fie recuperat prin vânzarea imobilului – moment în care Adriana Elena Nica va fi evacuată. Ca să evite această situație, doctorița a contestat măsura sechestrului, însă judecătorii i-au respins cererea.

„Respinge, ca inadmisibilă, contestaţia în anulare formulată de către contestatoarea Nica Adriana-Elena împotriva deciziei penale nr. 575/A din data de 13.05.2022, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul nr. 42389/3/2015. În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen. va obliga contestatoarea la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în ședință publică, astăzi, 09.11.2022”, se preciza în minuta deciziei Curții de Apel București.