Primăria Sectorului 3 semnează pe bandă rulantă contracte de zeci de milioane de euro cu o firmă apropiată PSD care, potrivit mas-media, ar fi controlată de fostul partener de afaceri al lui Sorin Grindeanu.

De la începutul anului, primăria condusă de Robert Negoiță oferă zeci de milioane de euro, la foc automat, unei firme care, potrivit mass-media, este apropiată PSD.

Printre serviciile oferite de societatea comercială se numără „servicii de proiectare privind reabilitare termică, modernizare, consolidare, extindere, demolare construcție existentă și construcții noi pentru construcții civile,servicii de proiectare privind reabilitare, modernizare, consolidare, extindere construcție existentă și construcții noi pentru sisteme rutiere, servicii de proiectare privind reabilitare, modernizare, consolidare, extindere construcție existentă si construcții noi pentru amenajari peisagistice / spații verzi”.

Mai multe detalii, în link-ul de mai jos:
https://sicap.ai/licitatii/firma/198513

Foto: https://www.gandul.ro/politica/imagini-exclusive-ce-au-pus-la-cale-liderii-psd-si-robert-negoita-19652652

Despre firma câștigătoare și despre persoanele care o conduc sau o controlează, ziarul Libertatea scria, în urmă cu un an: „Doamna Nicoleta Mădălina Vișan este una dintre persoanele despre care nu s-a scris nimic. A „ajutat” PSD-ul cu 445.000 de lei în noiembrie 2020. Este directoare la Prospect Drill SRL și East Water Drillings SRL. East Water Drill este controlată de domnul Vasile Sebastian Albulescu, un om de afaceri cu contracte de sute de milioane cu statul, coleg de școală al domnului Sorin Grindeanu în Caransebeș și fost partener de afaceri al acestuia în firma Smarnet SRL”.

Mai multe informații, în articolul de mai jos:

https://www.libertatea.ro/opinii/tot-ce-nu-se-stia-despre-numele-misterioase-care-au-imprumutat-psd-legaturile-cu-sorin-grindeanu-si-maricel-pacuraru-4551331