Stomatologul judecat pentru că ar fi drogat-o și ar fi violat-o pe Ștefania Costache (alias Lolrelai de la emisiunea iUmor) a fost obligat de instanță să-i plătească despăgubiri, într-un proces civil, Elenei Cioancă, politiciana surprinsă recent în compania lui Silvestru Șoșoacă.

Elena Valentina Cioancă (foto jos), alias „Blonda lui Șoșoacă”, l-a dat în judecată pe medicul Costin Iulian Berechet, solicitând în procesul civil despăgubiri uriașe. Însă judecătorii au admis doar în parte cererea reclamantei, stabilind că prejudiciul suferit poate fi acoperit de suma de 3.000 de euro.

„Admite in parte cererea. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 3.000 EURO reprezentând despăgubiri și suma de 163 lei reprezentand cheltuieli de judecata. Cu apel in 30 zile de la comunicare, care se va depune la Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti”, a decis instanța.

Medicul obligat să-i plătească 3.000 de euro „Blondei lui Șoșoacă” este judecat și într-un dosar penal, în care este acuzat de agresiune sexuală. Cea care l-a dat pe mâna magistraților este Ștefania Costache, alias Lolrelai, vloggerița care a participat la emisiunea iUmor.

Despre scandalul sexual, Ștefania Costache povestea, în urmă cu trei ani, că ar fi fost drogată de medicul stomatolog pe care l-a cunoscut pe Instagram și că, în timp ce ea era inconștientă, dentistul ar fi abuzat-o sexual.

Mai mult, Ștefania Costache a afirmat că cel puțin zece paciente ale medicului ar fi avut parte de același „tratament”: „Sunt cel puţin 10 femei dispuse să depună plângere. Una dintre ele nu avea absolut nicio şansă să se apere. Nu putea să fie mai precaută decât a fost. Vorbim de o doamnă măritată, care nu este persoană publică şi care nu se expune în niciun fel, care a ajuns la dânsul în cabinet în urma unei radiografii într-o policlinică de stat”.

În noaptea de 17-18.02. 2020, inculpatul Berechet Costin Iulian, profitând de starea fizică și psihică a persoanei vătămate Costache Doinița Ștefania ca urmării a ingerării substanțelor folosite la consultul stomatologic la cabinetul acestuia, a condus-o fără voia ei la domiciliul său, unde a efectuat asupra acesteia acte de natură sexuală, prin care atingerea în zonele intime, persoana vătămată fiind în imposibilitatea de a se apăra”, precizau anchetatorii.

În replică, medicul a susținut că este nevinovat și că s-a comportat ca un adevărat profesionist cu pacienta: „Am folosit pentru partea superioară a danturii patru pufuri de Lidocaină, iar în partea inferioară, trei pufuri. Nu mi-a spus că îi este rău. După aproximativ 5 minute i-am spus să scuipe şi să clătească. A efectuat acest lucru. Am observat că scuipă destul de mult sânge în momentul ăla. În momentul acela, mi-a spus că de obicei i se face rău când vede sânge. Am continuat procedura air-flow, încă două etape, 3-4 minute fiecare. După ce am terminat intervenţia, am întrebat-o din nou dacă e bine, iar ea mi-a spus că se simte uşor ameţită. A ieşit din cabinet. M-a aşteptat pe hol până m-am schimbat, după care am coborât împreună şi am dus-o la maşină.

Foto: cancan.ro

Ea mi-a spus că este ameţită, are stări de vomă şi vede în ceaţă. Am stabilit să mergem la mine acasă cu maşine mea, întrucât trebuia să o sun pe nevasta mea pe videocall. Am revenit în dormitor şi am constatat că Ştefania dormea, motiv pentru care nu am trezit-o. În jurul orei 00:30 am trezit-o, spunându-i că trebuie să meargă acasă, ea fiind de acord. Am mers în living, unde am fumat o ţigară. I-am dat un pahar de suc, după care am coborât şi am mers cu maşina mea până la clinica unde era maşina ei parcată”.

https://www.facebook.com/laurastefanut/posts/pfbid02LqksA6gXZkBYKrExi2cGuP7o84TnyNimoR1jUvs1ttEYaS4daRHcy4dGyAyXPwG4l