Interlopul Costel Corduneanu, liderul uneia dintre cele mai violente grupări interlope, a murit, astăzi, după ce a fost operat pe inimă, în urma unui infarct. Fratele mai mic al interlopului a ajuns, ieri, la spital, tot în urm unui infarct.

Fost sportiv de performanță, Costel Corduneanu a devenit, în urmă cu douăzeci de ani, liderul clanului Corduneanu din Iași, care s-a aliat ulterior cu cele mai influente grupări din România. De-a lungul timpului, gruparea condusă de Costel Corduneanu a comis mii de fapte violente: răpiri, extorcări, trafic de droguri, cămătărie etc., iar de cele mai multe ori a fentat pușcăria.

Costel Corduneanu a suferit un infarct în urmă cu două luni și a fost internat într-un spital din Târgu Mureș, unde a suferit o intervenție chirurgicală pe cord deschis. Starea lui s-a agravat, iar astăzi interlopul a murit.

Ieri, cu nici 24 de ore înainte ca fratele lui să moară, fratele mai mic al lui Costel, Vasile (foto sus), a suferit un infarct, iar în prezent se află internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași.

Cel de-al treilea frate al familiei Corduneanu, Adrian, zis „Beleaua” (foto jos), este în stare de șoc.