Yeet.ro prezintă filmul-bombă de la nunta lui Costel Corduneanu, care a fost șters de interlop în urmă cu 21 de ani din spațiul public! Filmul intrat în posesia Yeet.ro, pe care Poliția îl are încă din anul 2003, prezintă legăturile periculoase dintre cele mai violente clanuri mafiote din România. Clămparu, Oneață, Săceanu, Crăcănatu, Gyuri și Dasaev – sunt doar câteva nume care apar în dedicațiile oferite la nunta fostului polițist Costel Corduneanu.

În filmul de la nunta lui Costel Corduneanu, prezentat în exclusivitate de YEET.ro (integral, pe YouTube), apar artiști celebri precum Florin Salam, Dan Bursuc și Ștefan de la Bărbulești, maneliști care au strâns găleți cu bani pentru mire, iar la darurile de nuntă au participat cei mai sângeroși interlopi, printre aceștia numărându-se și celebrul Clămparu (minutul 39, în fimul de pe canalul de YouTube – la finalul articolului), care a venit la momentul respectiv în țară special pentru liderul grupării din Iași, deși era căutat de poliție, pentru a fi audiat în mai multe dosare de proxenetism.

Cum a intrat în țară urmăritul și cum a ieșit? Magie! Cert este, însă, faptul că, riscându-și libertatea, Clămparu a venit din Spania, pentru a participa la nunta lui Costel Corduneanu, alături de cei mai sângeroși interlopi din România, iar la un moment dat, invocând faptul că are niște probleme urgente de rezolvat, a fugit înapoi, la Madrid, unde bătea femei ca să se prostitueze. Un deceniu mai târziu, avea să fie prins și condamnat la ani grei de pușcărie.

Florin Salam, Dan Bursuc și Ștefan de la Bărbulești au oferit, cu generozitate, dedicații, atât din partea infractorilor prezenți la nuntă, cât și telefonic, din partea unora care, la momentul respectiv, se aflau în pușcărie (printre care și Dasaev de la Brăila, cel care, mai nou, a căsăpit doi baschetbaliști americani). Semn că interlopii aveau semnal în celule și în 2003, când Costel Corduneanu a făcut nunta. Numai Poliția Română nu avea semnal…