Criminalul Gheorghe Dincă, alias „Monstrul din Caracal”, susține, într-o conversație înregistrată, prezentată în exclusivitate de Yeet.ro, că pe Alexandra Măceșanu nu a ucis-o, ci a vândut-o.

Condamnat la 30 de ani de închisoare pentru că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, apoi le-a incendiat trupurile, Gheorghe Dincă susține că pe Alexandra a vândut-o unor traficanți de carne vie. Conform criminalului, tranzacția ar fi avut loc la el în curte.

Pe lângă această ipoteză lansată de criminal, menită să ducă la rejudecarea dosarului, condamnatul susține că multe probe din dosarul Caracal ar fi fost ignorate, pentru ca el să ajungă în spatele gratiilor.

Curtea de Apel Craiova a decis, anul trecut, condamnarea definitivă a inculpatului Gheorghe Dincă, la 30 de ani de închisoare, pentru omor calificat, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, iar a inculpatului Ştefan Risipiţeanu la 12 ani de închisoare, pentru viol.