În timp ce pe site-urile de socializare se laudă cu povestea lor de iubire, chef Iulian Olaru – de la „Chefi la cuțite” și, mai nou, de la „Insula de 1 milion” – și Andreia, văduva milionarului Salalidis, par să aibă niște probleme serioase.
Din cauza agresiunilor domestice, chef Iulian Olaru a ajuns în fața judecătorilor, iar aceștia au emis un ordin de protecție, interzicându-i bărbatului să se apropie de Andreia, văduva milionarului Salalidis.

„Admite în parte cererea de emitere a ordinului de protecţie, astfel cum a fost precizată, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, în favoarea reclamantei-victimă …. ANDREIA …, ………., în contradictoriu cu pârâtul-agresor OLARU IULIAN, …………….. Emite prezentul ordin de protecţie prin care dispune, cu caracter provizoriu, pe o durată de două (2) luni, începând cu data pronunţării, azi, 30.08.2023, următoarele măsuri: – obligarea pârâtului să păstreze o distanţă minimă de 300 de metri faţă de victima …. ANDREIA …. şi faţă de locuinţa acesteia situată în ……………. Ordinul de protecţie este executoriu, fără somaţie şi fără trecerea unui termen. Ordinul este obligatoriu şi pentru reclamanta-victimă. (www.yeet.ro) Atrage atenţia pârâtului-agresor că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani. (www.yeet.ro) Prezentul ordin se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române în a căror rază teritorială se află locuinţa victimei şi a agresorului, precum şi Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date. Dispune punerea de îndată în executare a prezentului ordin de protecţie de către Poliţie. (www.yeet.ro) Stabileşte onorariul apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru fiecare parte la suma de 543 lei. (www.yeet.ro) Dispune avansarea sumei de 1086 lei din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Bucureşti, reprezentând onorariul apărătorilor desemnaţi din oficiu. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti”, este decizia rămasă definitivă.

Andreia este văduva unui milionar celebru, care a fost însurat și cu Flore Salalidis, alias „Blonda lui Irinel Columbeanu”. În urmă cu câțiva ani, după ce milionarul a murit, în floarea vârstei, din cauza unei boli incurabile, Andreia a dat-o în judecată pe Flore, cerând ca aceasta să nu mai folosească numele Salalidis.

Chef Iulian Olaru a participat la show-ul culinar „Chefi la cuțite” de la Antena 1, iar anul acesta s-a înscris la „Insula de 1 milion”, reality show-ul de aventură prezentat de Cosmin Cernat, la Kanal D.