O femeie misterioasă a încercat să-l saboteze pe Daniel Băluță, contestând candidatura acestuia la Primăria Sectorului 4.

Femeia, care a mai fost implicată într-un dosar în urmă cu doi ani, a încercat să obțină în instanță blocarea candidaturii lui Daniel Băluță, însă judecătorii i-au respins cererea. Mai mult, Băluță a anunțat că îi va cere reclamantei să schite cheltuielile de judecată, așa că, în curând, aceasta ar putea fi executată silit de politician.

„Respinge, ca neîntemeiată, excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Respinge, ca neîntemeiată, excepţia lipsei de interes. Respinge, ca neîntemeiată, excepţia de nelegalitate. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de chemare în judecată având ca obiect contestaţie la legea electorală. Ia act că intimatul Băluţă Daniel şi-a rezervat dreptul de a solicita cheltuieli de judecată pe cale separată.

Hotărârea nu se comunică, potrivit art. 54 alin. 5 teza a II-a din Legea nr. 115/2015. Cu drept de apel în termen de 24 de ore de la pronunţare la instanţa ierarhic superioară, cerere de apel care se depune la Tribunalul Bucureşti”, este hotărârea instanței.