Considerată până de curând una dintre cele mai bogate vedete, Oana Zăvoranu pare că are probleme mari cu banii, iar creditorii au fost nevoiți să apeleze la judecători, pentru a o obliga să-și achite datoriile.

Oana Zăvoranu este citată în fața judecătorilor într-un proces în care un creditor a solicitat corectarea unor erori strecurate în hotărârea prin care vedeta a fost obligată să-i înapoieze 10.000 de lei, sumă pe care reclamantul i-o împrumutase. Oana Zăvoranu este chemată la tribunal săptămâna viitoare, însă procesul a fost deschis, de fapt, în urmă cu doi ani.

Inițial, magistrații au respins cererea formulată împotriva vedetei: „Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul ILAȘCU VICTOR-COSTICĂ în contradictoriu cu pârâta ZĂVORANU IOANA, ca neîntemeiată. Obligă reclamantul la plata către pârâtă a sumei de 1000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 București”.

Anul trecut, însă, bărbatul a obținut la instanța superioară schimbarea hotărârii și obligarea vedetei la plata datoriei, într-un termen de 30 de zile. „Admite apelul. Schimbă sentința atacată în sensul că: Stabilește un termen de 30 de zile la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri pentru ca pârâta Ioana Zăvoranu să restituie împrumutul în cuantum de 10.000 de lei către reclamantul Ilașcu Victor Costică. Obligă pârâta să achite reclamantului suma de 40 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare, reprezentând taxă de timbru achitată în fond și în apel. Definitivă”, a decis instanța.

În hotărârea definitivă s-a strecurat, însă, o eroare, cel mai probabil cu privire la suma acordată cu titlu de cheltuieli de judecată. Așa că bărbatul încearcă să rezolve problema în instanță, săptămâna viitoare.