Cântărețul de manele Leonard Gaftone, alias Leo de la Kuweit, pare că a luat-o pe urmele lui Florin Salam nu doar la capitolul muzică, ci și la capitolul „Încasează avansul și prefă-te bolnav!”

În timp ce era aștepat că onoreze mai multe contracte, Leo de la Kuweit, pe numele său real Leonard Mădălin Octavian Gaftone, a dispărut subit din peisaj.

Iar în timp ce oamenii sunau, ca să îl cheme la cântările arvunite, sora manelistului, Larisa Gaftone, a postat pe TikTok un video emoționant, cu Leo întins pe patul unui spital. „Viața mea, aerul meu! Lângă tine până mor! Toată viața vom fi în spatele tău. Vă rog din suflet să ne înțelegeți situația!”, a scris sora manelistului, într-o română stricată.

Sute de oameni au plâns non-stop, de când au auzit vestea și l-au văzut pe manelist întins pe patul de spital, cu ochii dați peste cap. Mai ales cei care îi dăduseră deja avansul pentru evenimente lui Leo de la Kuweit.

Mulți dintre fani au anunțat că se vor ruga, pentru ca Dumnezeu să îl țină în viață pe artist și să îl ajute să treacă peste nenorocirea care s-a abătut asupra lui.

În timp Larisa Gaftone primea mii de inimioare pentru filmul în care apărea plângând la căpătâiul fratelui ei, Leo de la Kuweit apărea în live-ul unui interlop celebru: Laurențiu Duduianu, alias Ciprian Pian.

Iar în filmul realizat duminică seară Leo de la Kuweit nu pare foarte afectat de virusul misterios și parcă nici nu mai zace, transfigurat, ca în filmul postat de sora lui. Dimpotrivă, pare plin de viață – semn că rugăciunile fanilor au avut efect – și chiar cântă din toți rărunchii pentru interlopul care, la un moment dat, îl apucă, emoționat, de mână.

Din fericire, mâinile lor nu s-au agățat în centurile de siguranță, pentru că probabil lui Ciprian Pian nu i-au ajuns banii pentru o mașină dotată cu așa ceva, după ce și-a plătit taxele și impozitele la stat. Referitor la imaginile transmise live de Ciprian Pian există și o dilemă de ordin rutier: cine îi ținea interlopului volanul, în timp ce cu o mână manevra telefonul, iar cu cealaltă îl strângea de braț pe Leo de la Kuweit?