Deputatul Dan Vîlceanu, fost membru PNL, este acuzat că l-a bătut în Parlamentul României pe deputatul Florin Roman (PNL) și că, după ce a încercat să îl muște de nas, i-a tras un genunchi în față, umblându-l de sânge.

Mesajul lui Florin Roman: „Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vîlceanu (foto jos), încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL.

Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen.

În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului. Am evitat orice ripostă, pentru ca respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”

Ulterior, Florin Roman (foto sus) a completat: „Am solicitat Biroului Permanent al Camerei Deputatilor să pună la dispoziția presei toate imaginile filmate, și demontez astfel prima minciuna a deputatului golan Vîlceanu care vorbea doar de o “altercație verbala”!

Am solicitat totodată cele mai aspre sancțiuni regulamentare împotriva comportamentului huliganic. Îi solicit domnului deputat Vîlceanu să dea dovadă de transparență și să meargă azi la recoltarea unor probe medicale, care să ateste ca nu a consumat substanțe interzise”.