Un instructor pentru copiii cu dizabilități și un paznic al unui centru al Direcției de Asistență Socială din Drobeta-Turnu Severin au fost arestați, pentru că au violat mai mulți copii cu nevoi speciale.

„În perioada 2021-2024, cei doi inculpați au constrâns, profitând de situația vulnerabilă, și au determinat, contra unor sume de bani, un număr de șapte copii minori să întrețină relații sexuale. Din cei șapte copii, un număr de cinci erau pe perioada agresiunii sexuale instituționalizați în cadrul DGASPC Mehedinți, iar doi sunt elevi în cadrul unei școli cu nevoi personale de pe raza municipiul Drobeta-Turnu Severin”, a declarat procurorul Gheorghe Ciocan, potrivit romania-actualitati.ro.

Cei doi au fost duși în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă, iar în timpul ședinței au solicitat să stea în arest la domiciliu. Adică acolo unde ademeneau copiii cu probleme, pentru a-i viola. Judecătorii au dispus arestarea lor preventivă, iar pedofilii de la Protecția Copilului au contestat măsura preventivă.