Cristi Tănase, alias Dodel, vrea să ia copilul de doar două luni de lângă mamă și a cerut ca soției, care a obținut ordin de protecție împotriva lui, să i se ia până și numele.

Acuzat de violență în familie și obligat de judecători să stea departe de soție și de bebelușul lor, fotbalistul Cristi Tănase atacă furibund: a deschis un proces în care a cerut, pe lângă desfacerea căsătoriei, ca domiciliul fetiței să fie stabilit la el acasă. Adică să-și lase nevasta fără copil.


Mai mult, Dodel a cerut ca instanța să dispună ca Adina Maria, soția lui, să revină la numele anterior, pentru a nu se folosi cumva de imaginea lui, după divorț.

Luna aceasta, Adina Maria a acuzat că a fost agresată de Cristi Tănase și că fotbalistul ar fi făcut un scandal monstru, în timpul căruia a dat de pământ cu pătuțul fetiței. Din fericire, copilul nu se afla în pătuț. După ce au analizat probele administrate la dosar, judecătorii au emis un ordin de protecție și i-au interzis lui Dodel să se apropie de nevastă și de copil.

De asemenea, judecătorii au dispus ca Adina Maria să nu fie contactată nici măcar de fratele lui Dodel sau de rudele de sânge ale acestuia. „Admite cererea pentru emiterea ordinului de protecţie formulată de reclamantă.
Emite prezentul ordin de protecţie prin care dispune, cu caracter provizoriu, pe o durată de 12 luni de la data emiterii, următoarele măsuri:
– obligarea pârâților la păstrarea unei distanţe minime de 100 (o sută) de metri faţă de victima
– obligarea pârâților la păstrarea unei distanţe minime de 100 (o sută) de metri faţă de fiica victimei, T C-M, născută la data de xxxxx;
– obligarea pârâților la păstrarea unei distanţe minime de 100 (o sută) de metri fata de locuinta victimei, situată în Pitesti, …;
– interzicerea paratilor de a se deplasa in … – locuinta parintilor victimei;
– interzicerea paratilor de a avea orice contact inclusiv telefonic cu victima si cu minora. Respectarea ordinului este obligatorie atât pentru cei împotriva cărora acesta a fost emis, cât şi pentru persoanele protejate prin intermediul său. Atrage atenția pârâților asupra faptului că încălcarea măsurilor dispuse constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani”, a decis instanța.

Adina Maria și Cristi Tănase s-au căsătorit în octombrie 2023 și au o fetiță de doar două luni

Cine e Dodel

  • Tănase, poreclit Dodel, a jucat pentru FC Argeș, Steaua-FCSB, Dacia Mioveni, Tianjin Teda, Sivasspor, Karabukspor, Eskisehirspor, Giresunspor și Academica Clinceni.
  • A câștigat 7 trofee cu echipa patronată de Gigi Becali: trei titluri de campion, două Cupe ale României, o Supercupă și o Cupă a Ligii.
  • Pentru echipa lui Becali a evoluat în 230 de meciuri, a marcat 30 de goluri și a oferit 48 de pase decisive.
  • Pentru România are 41 de meciuri, în care a marcat 6 goluri.