Nici n-a început bine procesul în care este acuzat că a condus drogat, că Dorian Popa s-a ales cu un nou dosar: afaceristul Călin Donca l-a dat în judecată și a cerut despăgubiri, pentru declarațiile buclucașe, făcute după arestarea milionarului.

Dorian Popa, care până toamna trecută promova afacerea cu panouri fotovoltaice a lui Călin Donca (foto jos), s-a sucit la 180 de grade în momentul în care milionarul a fost arestat, într-un dosar de înșelăciune și de evaziune fiscală.

Deși erau prieteni la cataramă, în momentul în care Donca a ajuns după gratii, Dorian Popa a afirmat că el ar fi o victimă a afaceristului și că ar fi fost înșelat de acesta.

„Cu ce l-am păcălit? Dorian, vă spun public, nu a băgat niciun leu în activitate, nu a investit. Se consideră păgubit, dar a luat bani de la mine, să facă reclamă unui proiect. Am avut o relație bună, a fost alături de mine în proiect, la început. A venit la mine acasă, a mâncat, s-a jucat cu copiii, a fost cel mai bun prieten. Bineînțeles, când ești bine, nu e greu să-ți găsești prieteni ca Dorian. Dorian a fost cel mai Iuda dintre toți. Nu doar că s-a dat la o parte, a dat cu pietre în mine, ca să nu mai fie asociat!”, a declarat Călin Donca.

Încă de atunci, Donca a declarat că îl va da în judecată pe Dorian Popa, fiindcă din cauza declarațiilor lui afacerea ar fi fost serios afectată. „L-am notificat pe Dorian Popa, cerându-i daune materiale, dar nu mă voi opri aici. După Dorian voi trece la următorul, apoi la următorul, apoi la următorul. Dacă ești unul dintre cei care a vorbit la adresa mea sau la adresa altei persoane și ai defăimat, crede-mă că vin după tine!”, a spus Călin Donca, într-un film postat pe YouTube.

Iar ziua cea mare a venit acum două zile, când Donca a înregistrat la tribunal cererea de chemare în judecată formulată împotriva lui Dorian Popa.

În urmă cu două săptămâni, Dorian Popa a fost trimis în judecată în dosarul în care este acuzat că a condus un autoturism, sub influența drogurilor. După ce a fost prins drogat la volan, Dorian Popa a susținut că nu a consumat în viața lui substanțe interzise, însă, după o săptămână, a recunoscut că a fumat „iarbă”.