După meciul incredibil câștigat cu 3-0 de echipa României, selecționerul Edi Iordănescu a avut un mesaj simplu, dar plin de semnificație.

După meci, Edi Iordănescu şi-a felicitat jucătorii şi a venit cu o nouă denumire pentru echipa pe care o antrenează: „generaţia de suflet”. „Am o rugăminte pentru voi, nu numiţi această naţională în niciun fel! Nu Generaţia de Aur, nu altfel. Asta e o generaţie de suflet pentru mine. Sunt sigur că mulţi au mai pus suflet în trecut pentru România, dar nu ca această generaţie. Trebuie să fie generaţia de suflet din istoria naţionalei. A fost victoria generaţiei de suflet!”, a declarat Edi Iordănescu.

„Avem timp să ne şi bucurăm, e o victorie istorică pe pământ românesc. Le mulţumesc! Nu ştiu dacă aş putea mulţumi cumva publicului, a fost călduros, activ. Le mulţumesc tuturor! Dar hai să felicităm băieţii! S-au depăşit pe ei. Îl felicit pe Stanciu pentru că a fost omul meciului, sper să mă mai înţeleg cu el de acum încolo şi să mă mai salute! Starul nostru este grupul, le mulţumesc celor care au intrat şi au dat totul!”, a mai declarat Iordănescu.

Echipa naţională de fotbal a României a învins, astăzi, la Munchen, reprezentativa Ucrainei, în primul meci de la Campionatul European de fotbal din Germania. Tricolorii au făcut un meci tactic perfect gândit de Edward Iordănescu, s-au impus cu 3-0 (1-0) şi conduc pentru moment în Grupa E.

Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu: Mândru sa fiu alături de echipa națională a României și de suporterii tricolorilor, la Campionatul European de fotbal de la München.
Bravo, băieți!
Victoria voastră a adus bucurie în casele românilor!

Corina Caragea

Este 3-0 pentru ROMANIAAAAA!!!!

Ne vedem dupa meci la Fanzone in OlympiaPark sa sarbatorimmmmmmmm!!!!

Echipa națională de fotbal a României